To je to što me zanima!

Godinama dobiva pizze koje nije naručio: Stresem se svaki put kad na ulici čujem skuter!

Belgijanac iz Turnhouta tvrdi kako mu već više od 10 godina dostavljač donosi hranu koju nije naručio, a dostava nekad stiže i u dva ujutro. Kroz istu dramu prolazi i njegova prijateljica
Vidi originalni članak

Jean Van Landeghem (65) živi u gradiću Turnhoutu u Antwerpenu u Belgiji. Unazad više od devet godina svakodnevno mu dolazi dostava pizze i druge hrane, no on tvrdi da je nikad nije naručio, piše Het Laatste Nieuws.

Lifestyle Pizza usrećuje, a čokolada potiče brzinu pamćenja

POGLEDAJTE VIDEO: Male tajne pizza majstora za najbolju pizzu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dostavljač mi je prije više od devet godina iznenada uručio puno pizza, ali ja nisam ništa naručio - tvrdi Jean pojašnjavajući kako je isprva mislio da je riječ o pogrešci te da je dostavljač imao krivu adresu. No pizze, kebabi, pite i druga hrana koju nije naručio počela je pristizati svakodnevno.

- To može biti tijekom vikenda ili usred tjedna, u bilo koje doba dana. Sve narudžbe dolaze iz Turnhouta, ali ponekad i iz okolnih područja. Čak sam dobivao dostavu u dva ujutro. Ne mogu više spavati. Stresem se svaki put kad čujem skuter na ulici i strepim da će mi opet netko doći s gomilom vrućih pizza - kazao je.

Prisjetio se kako je u siječnju 2019. godine jednog dana na njegova vrata pozvonilo čak 10 različitih dostavljača, a jedan je nosio 14 pizza odjedanput.

- Uvijek sam odbio narudžbu i nikad nisam platio ni za što od te hrane - istaknuo je Jean dodajući kako ova psina ne uznemirava samo njega nego je prilična gnjavaža i za restorane.

Lifestyle Zdravo je jesti ukusnu zelenu pizzu sa špinatom

- To je financijski trošak i na kraju moraju baciti hranu. Na dan kad mi je došlo deset dostavljača, izračunao sam da ih je to koštalo više od 3400 kuna. Ja kupujem samo zamrznute pizze u dva restorana, i nikad nisam tražio da mi ih dostave doma. Sve ovo prolazi i moja prijateljica koja živi u Herenthoutu. I ona već devet godina dobiva pizze koje nije naručila - kazao je Van Landeghem.

- Ponekad nam dostave stignu istog dana. Zato se često čujemo i upozoravamo jedno drugo kad možemo očekivati dostavljača na vratima - pojasnio je dodajući kako vjeruje da je riječ o podvali nekoga koga oboje poznaju.

PROMO Nova situacija, nove navike: Dostava pive na kućnu adresu

Tvrdi kako je sve nekoliko puta prijavio policiji, ali da nema pojma tko stoji iza psine.

- Više ne mogu izdržati. Kad otkrijem tko je to tko me maltretira već devet godina, neće se dobro provesti - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Slavonka60 09.06.2020.

    Nisam povjerovala u ovu priču..i to traje 10 godina?

  • G4ndalf 09.06.2020.

    Kakve bedastoce pa tko to smišlja?

  • Dnodnaportal 09.06.2020.

    u deset godina mogli su npr da je cila dalmacija dostavljala na jednu adresu svi moguci dostavljaci firme skuzit taj zajeb i stavit adresu na crnu listu prica nikako ne drzi vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare