To je to što me zanima!

Golema transformacija: Ona je sama naučila kako sakriti akne

Cassandra Bankson prekrasna je djevojka, otkrivaju prvi kadrovi. No nakon što skine šminku, nesigurnost raste. Zato je odlučila pomoći i sebi i drugima
Vidi originalni članak

- Skidanje šminke vjerojatno je jedna od najnesigurnijih stvari koje mogu napraviti sama sebi - riječi su kojima Cassandra Bankson započinje svoj video. Školica prikrivanja akni započinje njezinim prekrasnim tenom i odličnim makeup-om, no kako napominje i uskoro otkriva, njezino lice zapravo je prekriveno brojnim aknama, kao i vrat, leđa te prsa. 

Svaki dan ova djevojka na sebe nanosi tešku šminku kako bi prikrila neželjeni ten i svoju najveću nesigurnost. Trikove i načine za najbolje prikrivanje naučila je sama, neprestanim vježbanjem, traženjem i eksperimentiranjem. Njezin video na YouTubeu do sad je pogledalo više od dva milijuna ljudi. 

- Ovo je nevjerojatno. I zbilja mi je otvorilo oči. Nisam ni znala da su akne takva epidemija i među muškarcima, ženama i među odraslima - komentirala je Cassandra klikanost videa za ABC.

Cassandra u videu pokazuje točno korak po korak koji treba napraviti kako bi dobili savršen ten. 

- Točno znam kako vam je, bila sam u vašoj koži. Ali, postoji nada. Možete se osjećati puno bolje, samo treba dovoljno istražiti što je za vas najbolje - poručila je svim ljudima koji imaju problema s aknama. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ninna1243 10.12.2011.

    KAO 1. ova snimka stara je godinu dana ako ne vidite,KAO 2. neznate sta je ta cura prosla(gledam njene videe vise od pola gidine) lice joj sada izgleda puno bolje Kao 3. ona strudira dermatologiju,zdravo se hrani i vjezba probleme s licem ima od pocetka puberteta SVI VI tzv. "SAVRSENI" dobro se pogledajte u ogledalu jer necete biti lijepi poput nje cak ni uz estetske operacije! ona se gotovo i rjesila akni a ko ce vama pomoci?? ljubomora nikoga nije odvela na dobro mjesto!!

  • prvi general 08.12.2011.

    Pa zaista je lijepa, ljepša je bez šminke.

  • gđa78 07.12.2011.

    Nek je kak je,meni nije lijepa s tim upalama po licu..brr. Ok,pokazala je da se može sakriti,ali čovječe pa to trebaš radit svaki dan..Dok je to istraživala,mogla je bolje kod doktora otić.Ne velim da joj bi sve otišlo,ali barem bi ublažila malo,a ovak samo s tim puderom i s onim šta si prska po licu stvara upale..

Komentiraj...
Vidi sve komentare