To je to što me zanima!

Gram Shiseidove kreme četiri je puta skuplji od grama zlata

Cijena kreme iznosi oko 79.000 kuna, a ambalažu u kojoj se nalazi izradili su stručnjaci za staklo i kristala. Limitirana kolekcija na tržište dolazi 21. rujna
Vidi originalni članak

Japanska kozmetička tvrtka Shiseido napravila je kozmetičku kremu skuplju od samog zlata. Gram kreme košta oko 1226 kuna, što je četiri puta skuplje od same cijene zlata, piše The Huffington Post.

Kozmetička krema "Le Creme" pomlađuje i učvršćuje kožu, a cijena od 79.000 kuna čini je najskupljom na svijetu. Samo pakiranje izradili su stručnjaci za staklo, a 30 slojeva kristala kojim je obloženo napravili su stručnjaci za kristal. Kozmetički div limitirano izdanje kreme "La Creme" lansirat će 21. kolovoza u povodu 30. godišnjice njihove najluksuznije linije "Cle de Peau Beaute", a narudžbe će primati od 30. kolovoza. 

- Iako inače ne radimo limitirana izdanja naše kozmetike, no "Le Creme" smo napravili zbog godišnjice. Počet ćemo s prodajom tek tri kreme, da vidimo kako će tržište reagirati - napomenuo je Megumi Kinukawa iz tvrtke Shiseido Co. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • black_cat 20.06.2012.

    stara priča..plaćaš brand

  • trollzor333 20.06.2012.

    ko voli nek izvoli,ak ima budala koje ce to kupiti,samo naprijed :D

  • irinn 19.06.2012.

    Kakva debilana, i još su najavili da čekaju narudžbe, kako bi se ovce koje će to kupiti osjećale jako važne i privilegirane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare