To je to što me zanima!

Grijesi iz prošlosti... Trupla se nižu, a motiv su njihove tajne

U ovome mračnom trileru ništa nije kao što se na prvi pogled čini. Svi imaju neke tajne zbog kojih ostaju bez glave ili ih pak tjeraju da muče i rezuckaju ljude
Vidi originalni članak

Sandra Sahlmann je bila sretna tinejdžerica. Vozila se na svojoj Vespi kroz noć po kiši, kad je ostala bez goriva. Bježeći od hladnoće utrčala je u kuću i našla se u noćnoj mori ugledavši obješenog oca. Policiji sve izgleda kao samoubojstvo, jedino se mladoj diplomantici policijske akademije Oliviji Rönning Riveri, Sandrinoj susjedi, čini da nešto u čitavoj priči ne štima... Likove u ovom trileru upoznali smo u prvom romanu bračnog para “Plima” (također maestralno napisanom punokrvnom trileru).

Čitateljima “Trećega glasa” nedostajat će neki podaci kako bi shvatili odnose između junaka. Autori maestralno žongliraju s likovima, njihovim noćnim morama i demonima s kojima se suočavaju. Dio njih razjašnjen je u ovom romanu, a dio ćemo, najvjerojatnije, doznati u novim nastavcima o mladoj policajki Oliviji Riveri. Cilla i Rolf Börjlind najpoznatiji su filmski i TV scenaristi trilera u Švedskoj. “Börjlindovi su ponovno napisali žestoku priču, čvrsto usidrenu u najaktualnijim društvenim temama”, smatra Hallandsposten. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare