To je to što me zanima!

Grudi su prvo što većina muškaraca 'snimi' na ženi

Podsvijest muškarca tjera da prvo pogleda ženske grudi, bez obzira na njihovu veličinu ili oblik, samo zato što su ugodne oku
Vidi originalni članak

Žene se ne bi smjele zavaravati; ono što muškarci kod ljepšeg spola prvo primijete na ulici, trgu, u trgovini ili kafiću upravo su grudi. Ovu tezu potvrdila su najnovija istraživanja sa sveučilišta Wellington na Novom Zelandu i pokazuju kako čak 47 posto muškaraca “prvu fiksaciju” ima upravo na raskošne grudi. Ipak, 30 posto okrenut će se za dobrom stražnjicom, a nešto manje od 20 posto divi se lijepom licu. Ipak, u bujna poprsja ne samo da gleda najveći postotak muškaraca, nego taj pogled i najduže vremenski traje. U objašnjavanju rezultata istraživači svoje uporište ne pronalaze u razvojnoj teoriji koja govori da veće grudi upućuju na veću plodnost žene, nego razmišljaju suvremenijim jezikom: “Muškarci imaju fiksaciju na grudi jednostavno zato što su one estetski ugodne oku, bez obzira na njihovu veličinu i oblik.” Stoga, bez obzira na to što u jačem spolu često dolazi do izražaja prirodan instinkt, poznati stereotip da muškarci “pate” na velike grudi treba samo upotpuniti da muškarci jednostavno vole grudi - i to svih veličina. Oni koji više vole stražnjicu suptilniji su jer lakše je pogledati u dekolte nego u pola razgovora proviriti iza leđa.
Prava je istina da su osim veličine, kvalitete i čvrstoće, mnogo bitniji karakter i osobnost djevojke za čiji tijelo su grudi “pričvršćene”. Prirodne, malene grudi mogu biti i te kako atraktivne i impresivne vašem muškarcu jer on voli vaše poprsje, pupak ili nožni prstić istom ljubavlju i emocijom. Frustracija žena sa “siromašnim” poprsjem stoga je u principu bespotrebna, a oni koji razgovaraju cijelu večer samo s vašim “breskvicama”, a ne s vama zapravo ne zaslužuju niti vašu pažnju niti vrijeme.

Genetika, a ne estrogen, određuje veličinu grudi
Dugo se smatralo da žene koje imaju velike grudi i tanak struk u pravilu imaju i veću razinu ženskog hormona estrogena, no najnovija istraživanja potvrđuju kako hormon nije odgovoran za veličinu grudi, nego određuje početak razvoja.

Umjetne grudi samo u krajnjem slučaju
Pati li djevojka ili žena zato što ima premale grudi, danas je moguće pribjeći plastičnoj operaciji. Ona je opravdana samo ako će drastično pomoći samopouzdanju i ljubavi prema svom tijelu, a nikako ako se čini iz krivih razloga ili nagovora.

Muškarci koji vole velike grudi eksperimentiraju
Muškarci koji najviše preferiraju grudi kod žena vole eksperimentirati, pokazuju istraživanja. Oni koji se “pale” na stražnjice vole divlji seks, odlučni su i učinkoviti, dok su ljubitelji lijepog lica nježni i brižni umjetnički tipovi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ćofi 10.09.2009.

    Neki očito vole generalizirati ! Moram priznati da prvo pratim guzu, a razlog je čisto jednostavan => Oblik guze se vidi preko gaća i hlača dok se sise u potpunosti mogu vidjeti samo na plaži :)

  • Hnf67Zh 09.09.2009.

    ma to je zapravp jako jednostavno, sve to ovisi samo o tome s koje strane prilazimo ženi.......

  • Pici 09.09.2009.

    A ja ipak mislim da je dupe ono što prvo uoče...

Komentiraj...
Vidi sve komentare