To je to što me zanima!

Gumball 3000: reli koji obožavaju zvijezde!

Deseti po redu reli "Gumball 3000" ove se godine vozio od San Francisca do Pekinga a u njemu su sudjelovale velike zvijezde poput Cameron Diaz
Vidi originalni članak

Superzvijezde i njihovi super automobili ove su se godine po deseti put upustili u pustolovinu pod nazivom "Gumball 3000". Cameron Diaz, Travis Baker, John Mayer i mnoge druge poznate face zajedno s još 120 pasioniranih ljubitelja automobila 9. kolovoza krenuli su na 3000 milja dugo putovanje od San Francisca do Pekinga. VIP partyji, ekskluzivni koncerti i urnebesni showovi samo su dio atraktivnog programa koji mogu vidjeti posjetitelji gradova kroz koje će proći sudionici relija. A cijela otkačena ekipa MTV-jevog showa "Jackass" jamči odličnu zabavu svih osam dana - i sudionicima kao i posjetiteljima relija.
"Gumball 3000" prvi je put organiziran 1999. godine kad je britanac Maximillion Cooper pozvao 50 svojih "najbližih" prijatelja da mu se pridruže na 3000 milja dugom putovanju. Od tada ovaj je događaj prikupio brojne obožavatelje, pa se prošle godine na startu relija u Londonu okupilo više od milijun ljudi, a događaj je na televiziji pratilo više od 60 milijuna ljudi u 150 zemalja. Godine 2003. "Gumball" je posjetio i Hrvatsku s kratkim stanicama u Zagrebu i Dubrovniku. Često opisivan kao najspektakularniji reli na svijetu, "Gumball 3000" pomiče društvene granice, budi pustolove u nama i podiže adrenalin, spajajući glamur, sjaj, prljavštinu, strah, hrabrost i ludost u veliko klupko dobre zabave.
Zvuči kao nešto što nikako ne želite propustiti!

NABAVITE KOLEKCIJU DVD-A "GUMBALL 3000" 
Na svim kioscima subotom potražite četiri DVD-a sa reportažnim filmovima o prošlim relijima. Pogledajte kakvi su se automobili vozili i tko ih je vozio, kako partijaju zvijezde, te uživajte u nastupima hip hop i rock izvođača. POsljednji DVD - "Gumball 3000: 3000 milja" prikazuje ludo putovanje i međusobno natjecanje velikih zvijezda i to preko 3 kontinenta. DVD nabavite od subote, 30. kolovoza, za samo 39,90 kn.
Ukoliko neki od DVD-a propustite nabaviti na kioscima, posjetite naš web shop na adresi: www.24sata.hr/shop

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare