To je to što me zanima!

Haljina kakvu je nosila Sanja M. Milanović sada je i u prodaji

Nježno ružičasta haljina s pojasom u struku koju je Prva dama Hrvatske nosila na inauguraciji sada je dostupna u dućanima, ali i u web shopu. Prodaje se isključivo u toj boji
Vidi originalni članak

Nježno ružičasta duga haljina koju je Sanja Musić Milanović nosila na inauguraciji 18. veljače ove godine izazvala je veliko zanimanje. Riječ je o Varteksovoj decentnoj haljini s pojasom koji se veže u struku. Prva dama u njoj je bila vrlo elegantna, a nježni ton odgovarao je i njezinoj puti. 

Sada se ta haljina našla u prodaji i u web shopu. Cijena je 1190 kuna ili 160,55 eura. 

U opisu haljine stoji:

Dostojanstvena i smirena, no istovremeno fluidna i impresivna izražava fragmente ženskog arhetipa koji nas vraćaju na izvor doživljaja graciozne ženske prirode. Elegantna haljina u nježno rozoj boji koja decentno prati i naglašava žensku siluetu. Asimetričan centralni detalj koji se veže u struku. Ženstven i diskretan dekolte koji naglašava liniju vrata i estetski ga izdužuje. Uvijek primjerena duljina haljine do polovice listova. Elegantna i sofisticirana nota ženstvenosti čini ovu haljinu odličnim odabirom za razne prilike, formalne, svečane ili romantične.

Haljina je dostupna isključivo u nježno rozoj boji te u veličinama od 36 do 44. 

Trenutno je ima u dućanima u Zagrebu i to u Arena Centru, Zagreb City Centar one East i West, u Ilici te na Trgu bana Jelačića. U ostalim Varteksovim dućanima po Hrvatskoj stoji da je trenutno nema na zalihama. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 55

  • alice111 01.03.2020.

    katastrofa od haljine

  • iskra21 01.03.2020.

    Prekrasna prva dama i haljina. Decentna, profinjena, dostojanstvena.

  • 01.03.2020.

    Meni je haljina užasna, to ne bi kupila niti da je 50kn, grozno izgleda kao da je spavacica ili ogrtac

Komentiraj...
Vidi sve komentare