To je to što me zanima!

Haljine u kojima postajete sve o čemu ste sanjale

Za izbor prave haljine u novogodišnjoj noći neka vas inspirira sjaj i raskoš materijala. Čipka, saten ili brokat biti će savršen odabir za vas.
Vidi originalni članak

Novogodišnja noć savršena je prigoda da zablistate kao nikada do sada i prilika da odjenete nešto što inače ne biste. Neka vas baš to inspirira da izvučete ono najbolje iz sebe. Za vaš novogodišnji makeover bit će dovoljna raskošna, dekoltirana ili haljina otvorenih leđa. Atraktivna dekoltirana haljina s utkanim kristalićima u trenu će vas učiniti neodoljivom i zavodljivom. Kratke haljine protkane čipkom i blještećim detaljima siguran su izbor, ali pazite da ne “svijetlite” previše. Ako se odlučite za svjetlucavu haljinu, potrudite se spariti je s decentnim cipelama, torbom i make upom. No uz tamnije teksturirane haljine možete si dopustiti malo slobode u šminkanju i usne našminkati, primjerice, u crno.
Za one koje žele biti zaista posebne i plijeniti pozornost svojim modnim odabirom, neka se odluče za mliječno bijelu haljinu prozračnih materijala. Za ovu kombinaciju dovoljno je usne oblikovati jarko crvenim ružem i odabrati torbicu u zlatnoj boji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare