To je to što me zanima!

Haljine u pet trendi boja inspirirat će vas ovo ljeto

U nastavku “Seksa i grada” dominiraju haljine, koje će ovog ljeta biti ključni odjevni komad. Duge, kratke ili dužine ispod koljena - svejedno je
Vidi originalni članak

Ponekad je teško hodati u cipelama ‘singl’ žene, baš zato je potrebno imati posebno lijepe cipele, jedan je od zaključaka nenadmašne Samanthe. Uz Carrien pomalo romantičan stil odijevanja njezin je upečatljiv jer je odvažan, seksi i nesputan ikakvim modnim pravilima. U nastavku “Seksa i grada” dominiraju haljine, koje će ovog ljeta biti ključni odjevni komad. Duge, kratke ili dužine ispod koljena - svejedno je, bitno je da su lepršave i mame poglede jarkim bojama. Stilisti “Seksa i grada” izdvojili su dominantne boje - uz neizostavnu bijelu, poigrajte se tirkiznom, narančastom, zelenom i ružičastom. Pruge svih oblika i dimenzija poslužit će kao detalj, kao i majice na jedno rame te one bez naramenica. Haljine inspirirane Kleopatrom koje u filmu nosi Charlotte, naušnice s likom zmije koje su dio Samanthinih modnih dodataka, chic krojevi koje nosi Miranda i goleme slojevite suknje poput krinolina koje Carrie kombinira s majicama čine ljetni modni san svake moderne Pepeljuge.

Modni povratak ‘vintage’ haljina
Američka modna kuća Halston pokrenula je liniju Halston Heritage, čija je kreativna direktorica Sarah Jessica Parker. Linija je kreirana kako bi proizvodila klasične odjevne komade, ali mnogo prihvatljivijih cijena. U filmu Carrie nosi nekoliko haljina Halston i tako najavljuje modni povratak “vintagea”.

Poluduga valovita plava kosa je hit
Samanthin seksi izgled, osim izazovnih haljina, ističu neizostavni crveni ruž te lak za nokte u istoj upečatljivoj boji. Kosa je prošarana s više različitih nijansi zlatnoplave te u trendi poludugoj varijanti. Njezine dvije najdojmljivije frizure su blago valovita kosa s razdjeljkom sa strane i ispeglana sa šiškama koje prekrivaju dio čela. Stilisti se slažu kako su upravo te dvije opcije “udarne” frizure ovog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare