To je to što me zanima!

Harry Potter tramvaj je prava atrakcija na osječkim tračnicama: Ovo je kao iz bajke!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Esseker Express je posebna priča, tajanstvena, mađioničarska… za djecu i školarce, ali i sve onog dječjeg i mističnog duha
Vidi originalni članak

Tramvaji kao iz bajke, nazvani Ledeno kraljevstvo i Esseker express, voze na osječkim tračnicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prava atrakcija je Esseker Express u kojem se mogu pronaći motivi iz filmova o Harryju Potteru. Tu se na crvenoj plišanoj fotelji smjestio legendarni crni šešir, kultna sova, kovčeg, ali i brojni božićni ukrasi. 

U njima najviše uživaju oni najmlađi, ali i oni nešto stariji koji u sebi još uvijek nose dječji duh.

- Ovo je nešto posebno i predivno, kao iz bajke! Baš je posebno i neobično voziti se u ovakvom tramvaju. Vožnja je brzo prošla dok smo istražili što se sve nalazi ovdje - kazala nam je posjetiteljica koja se vozila u Esseker expressu.

Esseker Express je posebna priča, tajanstvena, mađioničarska… za djecu i školarce, ali i sve onog dječjeg i mističnog duha. Moguće su i pojedinačne rezervacije za mađioničarsku predstavu u tramvaju. 

FOTO GALERIJA Slatki božićni tramvaji u Osijeku kao da su upravo izašli iz bajke

Dok tramvaj Ledeno kraljevstvo vozi na redovnoj liniji i cijena karte je jednaka kao i u ostalim vozilima javnog gradskog prijevoza. Izvana je ukrašen mnoštvom svjetlećih lampica zbog kojih će putnici imati osjećaj da se nalaze u pravoj božićnoj bajci, a unutra je pun kuglica, božićnog drvca, snježnih pahulja i polarnih medvjedića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20.12.2022.

    Tramvaj u Osijeku 😳 koliko ima, pet stanica 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare