To je to što me zanima!

Hekla torte i kolače koji su tako realni da ćete ih htjeti pojesti

Učiteljica i umjetnica Normalynn Ablao kukičanje je podigla na višu razinu i pokazala što se zapravo sve možete učiniti. Ona od niti stvara hranu koja izgleda kao prava
Vidi originalni članak

Normalynnine kreacije izgledaju tako ukusno da mnoge učine gladnima. Umjetnica čak heklane kolače pretvara u torbice i svakakve druge korisne stvari. Svoje uzorke prodaje i preko interneta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ja sam neprofitni posrednik koji pomaže pri prikupljanju sredstava za neprofitne organizacije. Cilj je četverostruk: heklanje je terapijsko, doprinos dobrotvornim organizacijama pruža potrebnu podršku, pomaže u poboljšanju dobrobiti okoliša, ljudi i životinja, a mene ispunjava i svaki put me čini sretnijom. Svaki kolač je 100% od pamuka, ručno izrađen i heklan. Nadam se da ćete uživati ​​u kolačima bez krivnje kao što sam i ja uživala u njihovom pripremanju - napisala je na svojoj web stranici.

ZAČINI, NAMAZI, UMACI... Tradicija i noviteti: Donosimo 24 recepata za najbolju zimnicu

Normalynn je prije 20 godina naučila heklati kada je u trgovini na jednoj majici vidjela cvijet koji je bio isheklan. Toliko joj se svidio da je i sama savladala vještinu. Kaže kako joj je najizazovniji aspekt pri stvaranju ovih umjetničkih djela vrijeme.

- Moj um djeluje brže od mojih ruku. I često dok heklam komad, već vizualiziram 3D konfiguraciju sljedećeg djela - rekla je i dodala kako uživa u heklanju kolača.

- Obožavam prekrasne deserte. Kukičanjem estetski ugodnih namirnica mogu više uživati ​​u njima bez krivnje i kalorija - kaže.

TOP 5 NAJČITANIJIH ČLANAKA Napravili su DNK test iz šale, a kada su vidjeli rezultate - šok!

Njezin heklani rad je originalan i jedinstven.

- Neke predloške dizajniram samo kako bih potaknula kreativnost i kod drugih. Volim inspirirati druge - rekla je za kraj, piše Bored Panda.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Blaž Bahat 30.08.2021.

    Svaka joj čast, ali ne želim to pojesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare