To je to što me zanima!

Hibrid klasike i praktičnosti: Mali prsluci postali su velike zvijezde jesenskog stila

Ovo ljeto viđali smo ih kao samostalnu majicu, a uskoro će postati važan element slojevitih kombinacija. Donosimo najljepše primjerke koje nude high-street brendovi
Vidi originalni članak

Ima nešto tako elegantno u tom malom prsluku, simbol je poslovnih stilova koji su posljednjih godina dosta omekšali. No, taj komad koji je nekada bio dio muškog odijela, jer nosili su ga elegantni dandy frajeri, danas je postao vrlo svestran.

Dizajneri su započeli s pričom u tonovima pijeska, sive i onima između, da bi se uskoro upustili u neko zabavnije modno eksperimentiranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada vidimo prsluke u pastelnom, ali i jačem zelenom tonu, savršeni su za one koji vole malo 'pomaknutu' klasiku. Idealni su na hlače sa crtom, time ćete dobiti vrlo finu kombinaciju, a gore, naravno, ide - sako.

No, mali je prsluk fora i na traperice ili suknju, ispod ide košulja ili jednostavna uska majica. U svakom slučaju ta klasična forma daje elegantan ton, pa čak i na sportivo komade kao što su tenisice i šilterica.

DOBAR STIL Najljepši jesenski baloneri: Nose se razne boje i teksture, od trapera do koraljno crvene

Dizajneri i modne kuće se osim bojama, igraju i gumbima - ponegdje su tek ukras ili idu u koso, za dojam dinamike. Za notu ekskluzivnosti, tu su gumbi zlatnog tona, odličan modni moment za one koji žele više luksuzni look.

GORAN ČIŽMEŠIJA Ekskluzivno s Pariškog tjedna mode: 'Muškarci nose žensku robu, sve je manje elegancije'

Tu su i razne kragne, minimalističke za ljubiteljice 90-tih, dok će dame koje se dive 80-tima nositi nešto više ukrašeni kroj.

OUTFIT DANA Lepršavi simbol toplih dana: Divna košulja u boji naranče

U svakom je slučaju ovo komad koji se isplati imati, mali je, ali moćan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare