To je to što me zanima!

Hilfiger i L. Hamilton predlažu hoodice, neone i kombinezone

Američki dizajner i slavni vozač Formule 1 na londonskom Tjednu mode predstavili su svoju četvrtu po redu kreativnu suradnju koja stavlja naglasak na atraktivne sportske krojeve s dozom luksuza
Vidi originalni članak

Nova TommyXLewis kolekcija oda je životu njezina suautora, vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona, što se očituje u sportskim komadima koji nerijetko podsjećaju na kombinezone mehaničara. Na njihovoj londonskoj pisti šetali su i slavni modeli poput Naomi Campbell, Jodie Kidd, Yasmin Le Bon i Erin O’Connor.

Od modnih dodataka, brend se priključuje tržištu tenisica s brojnim modelima koji podsjećaju na outdoor aktivnosti.

Drugi segment kolekcije, sasvim drugačiji, čine Hilfigerovi specifični elementi kao što je korištenje plave i crvene te svilene marame nošene na niz načina.

Motiv američke zastave, specifičan za Hilfigerov dugogodišnji kreativni rad, predstavljen je na maramama i kompletima koji podsjećaju na toliko popularan trend urbanih pidžama.

Georgia May Jagger, kći Micka Jaggera, nosila je kombinezon s džepovima. Efektni detalji neon tona podsjećaju na street-style i grafite.

Pixie Geldof kćerka Boba Geldofa prošetala je pistom u traper haljini, stiliziranoj na sportivo način.

Legenda modne scene Naomi Campbell u outfitu koji kombinira Lewisov svijet sporta i Tommyjev luksuzni chic.

Erin O’Connor umotana u veliku svilenu maramu i vestu sličnog motiva definira Hilfigerovu oduševljenost navy trendovima.

Navy etapa kreativnog rada brenda nastavlja se na mokasine u jarkim tonovima i ležernim jaknama za boravak na jahti. 

Za ljubiteljice casual looka i luksuznog nakita, Hilfiger predlaže styling ukrašen biserima i zlatnim lancima. Očit je utjecaj reperske supkulture koja je u devedesetima osvojila svijet specifičnim dodacima, velikim majicama i kapicama s logom brenda. Danas ta uzbudljiva modna dekada na scenu vraća udobnost s naglaskom na blještave detalje.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare