To je to što me zanima!

Hit: 'Vjenčanice' Sarah Jessice Parker možete nositi svaki dan

Kod nekih mladenki vrijede drugačija pravila: žele jednostavnu haljinu na kojoj ništa ne 'vrišti' – ja se udajem. One obično imaju mali izbor za svoj veliki dan, ali Sarah Jessica Parker je ponudila par novih opcija
Vidi originalni članak

Potrebe moderne mladenke prepoznala je i Sarah Jessica Parker, koja je nedavno za modnu marku Gilt osmislila nekoliko simpatičnih i superudobnih bijelih haljina.

Naramenice su diskretne, forma je sasvim nosiva, a od detalja tu i tamo stiže perje, nježno, u bjelini čistog snijega. Štoviše, sama je slavna glumica predložila i styling: Sarah Jessica Parker fura svoju vjenčanicu na crne skinny traperice.

VIDI OVO: ZVUK KOJi JE SRUŠIO INTERNET - Laurel ili Yanny?

Idealno za mladenke koje ne žele previše pompe oko svega, a udobnost im je na vrhu liste prioriteta. Za romantičarke tu je velika mašna na leđima, a za one koje vole hlače tu je varijanta sa čipkastom polu-suknjom koja se kopča oko struka i u principu može krasiti svaki outfit.

ŽENSTVENE I SEKSIPILNE Top 20 predivnih vjenčanica za 2018. godinu - jedinstvene su

I kombinezon dolazi u obzir, uske je linije i bez ukrasa.

Cijene Bridal kreacija Sarah Jessice Parker, koja već godinama ima i planetarno popularnu liniju cipela, kreću se između 1845  i 15.000 kuna. Naravno, ne morate kupovati njezine modele, već izabrati nešto iz naših dućana ili online shoppova, jednostavan kroj koji na prvo mjesto stavlja udobnost.

Takvih haljina ima posvuda, bijele su ili nijanse šampanjca, a ako želite dozu luksuza, neka bude od satena ili svile.

NAZVALI JE BIZARNOM Ova vjenčanica je digla prašinu na internetu, sviđa li se vama?

Idi na 24sata

Komentari 28

  • EneBell 17.05.2018.

    E baš ću si sutra kupiti haljinu od 15000 tis kn i nosit ću ju na posaooo 😂

  • MOC JE U ZNANJU 17.05.2018.

    Obožavam haljine koje se mogu nositi u različitim situacijama i uvek biti tako odgovarajuće obučen . :-)))))

  • black_cat 17.05.2018.

    današnji članci o vjenčanicama ispirirani su skorašnjom svadbom na Otoku?' Čudno mi vidjeti danas toliku lepezu haljina i bijeline na ovom portalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare