To je to što me zanima!

H&M u Arena centru od sutra postaje najveći H&M u zemlji

Highstreet brand širi se na puno veći prostor, a najveća novost je uvođenje asortimana kozmetike. Šire se i ostali odjeli, a najviše asortiman za mlade Divided
Vidi originalni članak

H&M u zagrebačkom Arena centru u petak, 14. ožujka u 11 sati postat će najveći H&M u Hrvatskoj. Švedski highstreet brend proširio se na više od 2200 četvornih metara na jednom katu, a u svoju ponudu uvrstio je i kozmetiku, a proširuje se i odjel Divided. Širi asortiman imat će i svi ostali odjeli, ženski, muški, dječji te odjel za punije. 

Na dan ponovnog otvorenja H&M će kupcima nuditi prigodne ponude na svim odjelima. 

- Hrvati su jako modno osviješteni i uživaju u najnovijim trendovima. Kako bi im pružili kompletnu modnu satisfakciju, doveli smo i odjel kozmetike. U najvećoj H&M trgovini u Hrvatskoj zaljubljenici u modu sada mogu pronaći još više mode i kvalitete po najboljim cijenama - izjavila je Claudia Oszwald, County Manager za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • fiore 15.03.2014.

    u splitu, H&M u city centru je živa katastrofa!sve nabacano,nepregledno,a i ponuda je moglo bi se slobodno reći za jedan svjetski brend trećerazredna!nekako mi se ćini da u split dolazi roba,"kojoj je istekao rok" ?

  • kung fu panda 15.03.2014.

    mene više interesira kad će H i M uvesti cijene kao i vani i sniženja ovako prodaju prošlosezonsku robu kod nas po višim cijenama

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 14.03.2014.

    super.još više nepreglednog kaosa i razvučenog smeća od robe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare