To je to što me zanima!

H&M u svojoj novoj 'zelenoj' liniji spojio modu i ekologiju

Kolekcija Conscious za nju i njega sastavljena je od održivih i recikliranih vlakana tkanina, a unatoč svom eko-sastavu izgleda profinjeno, glamurozno i vrlo trendi
Vidi originalni članak

Glamurozna, a opet ekološki prihvatljiva odjeća moto je H&M Conscious (H&M Osviješteni) kolekcije za muškarce i žene koju taj modni brand proizvodi već nekoliko godina. Sva odjeća proizvedena je od održivih i recikliranih vlakana, a u izradi su koristili i konoplju.  

Haljine iz Conscious kolekcije na crvenom su tepihu ove godine već nosile glumice Michelle Williams i Viola Davis, poznate po osebujnom modnom stilu i ekološkoj osviještenosti.

Ženski dio kolekcije čine duge elegantne haljine, uske i kratke u neonskim bojama te dominantan cvjetni print. U muškoj kolekciji dizajneri su se hrabro poigrali s intenzivnim bojama i naglašenim krojem.

Kolekcija je u odabrane H&M dućane stigla 12. travnja, a odjeća se može naručiti i preko njihovog web shopa. Ima je i u Hrvatskoj.

- Želimo da se naši kupci budu sigurni da je sve što H&M dizajnira proizvedeno u skladu s okolišem i željama ljudi - ističe  Karl -Johan Persson. predsjednik uprave H&M-a.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Katen29 18.04.2012.

    ponekad kad udjem u H&M ne znam sta bih prije kupila :) bas znaju imati lijepih stvari..divna je nova kolekcija

  • user_139303 18.04.2012.

    Sviđa mi se! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare