To je to što me zanima!

'Hoće li mi se stariji sin oženiti, a drugi proslaviti pjesmom?'

Stariju gospođu zanima kakva će biti sudbina njezina dvaju sina, a također ju brine i njezino zdravstveno stanje jer ima problema s lijevom nogom, a inače je i dijabetičar
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

rođena sam 7. svibnja 1962. u jedan sat u noći u Velikoj Kopanici. Imam problema s lijevom nogom, inače sam dijabetičar. Hoće li moja noga ozdraviti, odnosno prsti na nozi? Vesela sam osoba, volim glazbu s kojom bih se htjela i baviti. Udovica sam već devet godina pa me zanima hoću li ostati sama. Hoće li moj mlađi sin konačno ostvariti svoje snove, odnosno hoće li pjesma koju je napisao izaći u javnost? Hoće li moj stariji sin ostvariti svoj naum da pokrene svoj biznis i hoće li između mog sina i snahe doći do vjenčanja? Hoće li se moje zdravstveno stanje popraviti? Hvala.

Šifra: Xy

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor:

Vrlo ste plemenita i dobronamjerna gospođa. Pozitivni ste, puni elana za život na koji gledate poprilično afirmativno. Volite temeljitost, a i vrlo ste direktni. Vidim da ćete se, kao i do sada, i dalje družiti s pozitivnim ljudima i na taj način ostvarivati sebe. Vidim vam jednog pozitivnog gospodina. Što se tiče noge, trebali biste otići iskusnom dijabetologu i vaskularnom kirurgu jer su to sve posljedice dijabetesa.

Uz adekvatne lijekove i preglede, držat ćete sve pod kontrolom. Dobit ćete tablete i kremu. Osim dijabetesa, vi ste zdravstveno sasvim u redu. Mlađi sin će imati nekog uspjeha s pjesmama, ali neka se drži svog osnovnog posla. Isto tako, vidim mu stabilan brak i djecu. Drugom sinu u ovoj godini stoji brak s izabranicom, a vi ćete već do kraja iduće godine postati baka.

MEVLUDIN ODGOVARA 'Moja kći je pametna, dobra i uspješna, ali nikako da se uda'

Za dvije godine vidim vam stabilizaciju na svim poljima i bit ćete zadovoljniji nego sada. Nikakve velike preokupacije vas ne očekuju, nego jedno bolje i smirenije razdoblje. Vidim sve fino.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare