To je to što me zanima!

Hod s nosom u oblacima vizualno skida 5 kilograma

Hodajući u visokim potpeticama žene instinktivno uvlače trbuh, zabacuju ramena unatrag, a prsa unaprijed, što također doprinosi vitkijem izgledu
Vidi originalni članak

Pogrbljeno držanje vizualno dodaje pet kilograma, a ljudi koji hodaju s “nosom u asfaltu” osjećaju se deblje, kažu stručnjaci. No sjedite li ili stojite uspravno, osim što ćete smanjiti nezdravu napetost u leđima i vratu, imat ćete i više samopouzdanja te biti svjesniji svog izgleda i držanja. To dobro znaju žene koje nose visoke potpetice, poput Victorie Beckham. Iako štikle poput njenih mogu učiniti više štete nego koristi, osobito za zdravlje kralježnice, izaberete li cipele s potpeticom nižom od pet centimetara, leđa neće patiti, a vlasnica će biti “prisiljena” uspraviti se.Osim pravilnog držanja, hodajući u visokim potpeticama žene instinktivno uvlače trbuh, zabacuju ramena unatrag, a prsa unaprijed, što također doprinosi vitkijem izgledu. Visoko uzdignute glave, aristokratskog držanja i jačeg samopouzdanja mogu biti i muškarci, no njima je potrebno malo više vježbe.
>>>Bez obzira hodate li ulicom ili uredom, zamislite da ste na modnoj pisti te da su sve oči uprte u vas. To će vam pomoći da osvijestite držanje i hodate s više samopouzdanja.
>>>Sjednite uspravno na stolac te nasuprot sebi, u ravnini pogleda, zalijepite traku žarke boje, poput crvene ili plave. Nestane li vam iz vida, znat ćete da ne sjedite uspravno.
>>>Postavite li zrcalo pokraj radnog stola, svaki put dok sjedite pogrbljeno ono će vas “upozoriti” da se uspravite jer će vam, prije ili poslije, dosaditi odraz “grbavca” u zrcalu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare