To je to što me zanima!

HomeExchange i MasterCard daruju vam godišnje članstvo

Prvih 50 zainteresiranih, a ujedno i korisnika MasterCarda mogu dobiti jednogodišnje besplatno članstvo i mijenjati svoje domove za domove diljem svijeta
Vidi originalni članak

Strastveni zaljubljenici u putovanja koji sanjaju o besplatnom smještaju konačno su došli na svoje. Hrvatska poslovnica portala za razmjenu domova HomeExhange i MasterCard daruju besplatno jednogodišnje članstvo na portalu HomeExchange Hrvatska. Ovaj je portal idealno mjesto za sve one koji žele zamijeniti svoju kuću, stan ili vikendicu i istražiti sve kutke svijeta uz minimalni trošak. 

Prvih 50 zainteresiranih, a ujedno i korisnika MasterCarda mogu dobiti besplatno članstvo i mijenjati svoje domove za domove u cijelom svijetu. Akcija traje do 1. svibnja ove godine ili do isteka zaliha, ali tu pogodnosti ne prestaju. Svi MasterCard korisnici koji se za članstvo prijave i nakon 1. svibnja dobivaju 50 posto popusta za plaćanje MasterCard karticom. 

- Otkada sam se učlanila u HomeExchange, moj koncept putovanja promijenio se u potpunosti. Sama pomisao da možeš negdje besplatno boraviti i da možeš birati između 50.000 nekretnina diljem svijeta je fenomenalna. Kada to počneš i prakticirati, shvatiš gdje sve možeš ići i da si to možeš priuštiti  - istaknula je Rujana Ljubić, pokretačica hrvatske verzije portala. 

Naša prva zamjena bila je u kući s bazenom u Provansi, a nakon nje uslijedile su dvotjedna zamjena u Švicarskoj i po nekoliko dana zamjene u Austriji. Upite za zamjenu dobivali smo iz zaista svih krajeva svijeta. Od daleke Australije i kuća s privatnom lagunom na egzotičnom Cookovom otočju do stanova u Parizu i New Yorku. Svoju kuću na Hvaru mijenjam već par godina i svakim danom stižu razne ponude - dodala je. 

- HomeExchange nije samo u potpunosti promijenio način putovanja nego i moj stil života. Svakodnevno dobivam nove upite za razmjenu i svaki dan me dočeka neko iznenađenje. Ljude koje sam upoznala preko razmjena postali su moji bliski prijatelji i vrata njihovih domova uvijek su otvorena za mene, i obrnuto. Već sada uzbuđeno planiram “Asia Tour 2015” sa svojom ekipom. Moji prijatelji su oduševljeni s portalom Mijenjamvikendicu i fenomenalnom stranicom - napomenula je Dina Lijić iz Splita koja je korisnica portala. 

Više saznajte na: https://www.homeexchange.com/hr/ 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare