To je to što me zanima!

Hortiart Home povodom svog prvog rođendana nudi 20% popusta na cijeli asortiman

Za razliku od umjetnog cvijeća koje je od plastike, suho cvijeće ne stvara dodatan plastični otpad, a prostor može estetski oplemeniti i doprinijeti potpuno novoj atmosferi
Vidi originalni članak

Hortiart Home, prodajno-izložbeni prostor u Zvonimirovoj 24 u Zagrebu, namijenjen je biljkoljupcima koji žele kupiti biljku, dobiti savjet kako ju održavati, dogovoriti uređenje vrta ili sudjelovati na radionici posvećenoj biljkama. Ovaj jedinstveni salon raznih vrsta
dekorativnih biljaka u svoju je ponudu uveo novitet koji nas neće brzo napustiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o Hortiart Home Deco kolekciji suhog cvijeća - novom trendu u uređenju i ukrašavanju doma, prigodnoj i za razne svečanosti, poput vjenčanja u boho stilu i kad želimo da nam ostane dugotrajna uspomena na događanje.

Vlasnik i doktor za cvijeće Tonko Katović, koji se hortikulturom bavi već deset godina, govori kako je suho cvijeće biljka iz koje je prirodnim putem uklonjena vlaga i može trajati i nekoliko godina uz minimalno održavanje. Osim što je ekonomičnije od zelenog cvijeća, koje može potrajati tjedan – dva, njegova je prednost i što je bio-razgradivo i kao takvo ekološki prihvatljivo.

Za razliku od umjetnog cvijeća koje je od plastike, suho cvijeće ne stvara dodatan plastični otpad, a prostor može estetski oplemeniti i doprinijeti potpuno novoj atmosferi.

Hortiart home, osim već poznatih ukrasnih tegli i živog bilja, uz Hortiart Home Deco kolekciju suhog cvijeća sadrži staklene i keramičke ukrasne vaze i željezne stalke za uređenje interijera koji je postao svojevrsni hit u uređenju interijera.

U povodu prvog rođendana Hortiart Home do 30. listopada svim kupcima daruje 20% popusta  na cijeli asortiman, uključujući i novu Home Decor kolekciju sa suhim cvijećem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare