To je to što me zanima!

Hotel iz pakla: Na krevetu im je gmizalo na stotine stjenica!

Odlazak u hotel možda na prvu zvuči romantično, no to definitivno nije bio slučaj američkog para koji su u hotelu na Manhattanu iskusili pravu invaziju stjenica
Vidi originalni članak

Stjenice se hrane isključivo krvlju, a ti se mali insekti preko dana skrivaju - po danu najčešće gmižu u sitnim rupama u namještaju, podnici kreveta te madracu, dok po noći napadaju ljude i sišu krv.

Hotelske sobe jedne su od najčešćih meta krevetnih stjenica, nametnika koji se jako brzo šire. Na internetu čak postoji stranica koja bilježi hotele u kojima su gosti zamijetili postojanje stjenica. Trenutno su registrirani samo hoteli u sjevernoj Americi i u Ujedinjenom Kraljevstvu. Invaziju stjenica na madracu iskusio je i ljubavni par iz Kalifornije, koji su Novu godinu slavili u New Yorku te iznajmili sobu u hotelu Astor kraj Central Parka.

Pogledajte što im se dogodilo u videu:

Elgin Ozlen, užasnuti posjetitelj je sa svojom djevojkom snimio video koji prikazuje horde stjenica kako gmižu po madracu, a njegova je partnerica imala brojne ugrize. Cijena sobe u tom hotelu iznosi oko 110 dolara za noć, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Lun@ 777 14.01.2016.

    Inače je poznato da su hoteli, sobe, pune nečistoće. Preskinu ti krevet i to je sve. Ljudi su znali dobivati gljivice na nogama. Zato nikada ne hodajte bosi u hotelu.

  • Almighty 14.01.2016.

    Malo posoliti i na vruće ulje....mljac.

  • prajdali 14.01.2016.

    Užas jedan ! Fujjjjjjjjj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare