To je to što me zanima!

Hotel u Londonu nudi druženje s ponijem: Voli maženje i piknik

Luksuzni hotel Goring u Londonu gostima povremeno nudi priliku za ispijanje čaja u društvu obiteljskog ljubimca vlasnika hotela, uz prigodne kolače i koktele - Teddya svi obožavaju
Vidi originalni članak

Otmjeni hotel u Londonu 'Goring', inače jedini kojemu je Kraljica dodijelila kraljevski status, svojim gostima nudi priliku da večeraju s vrlo posebnim stanovnikom - šetlandskim ponijem Teddyem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je šetlandski poni iz Požege 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Teddy se inače nalazi u vrtu u mjestu Beeston Place i pripada rođakinjama izvršnog direktora hotela Jeremyja Goringa, Alice i Molly Goring, i svi ga smatraju članom obitelji. Posjetitelji hotela u određeno vrijeme mogu uživati u njegovom društvu, kada stigne u posjet svojoj ljetnoj rezidenciji u hotelu.   

Teddy već ima 158.000 obožavatelja na Instagramu i glas o njemu pronio se nadaleko.

- Teddy je najpoznatiji član naše obitelji i njegov boravak ovdje za mnoge je veliko uzbuđenje. Naš kuhar Richard, glavna domaćica Fernanda i cijeli tim s veseljem užurbano pripremaju sve što je potrebno da bi mu boravak u hotelu bio ugodan. Osim toga, posjetitelji hotela mogu se družiti s njim na poslijepodnevnom čaju – kaže Jeremy Goring. 

UVIJEK NA KOTAČIMA Žive u autobusu: 'Predivno nam je, putujemo i čekamo bebu'

U druženju s Teddyem može se uživati na vanjskoj terasi ili na prostirkama za piknik u vrtu, nedaleko Teddyjeve luksuzne vrtne konjušnice, s tim da ponuda uključuje i prodaju kolača u obliku potkove, mrkve i grickalica koje on voli, te niza suvenira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @teddytheshetland

Na web stranici hotela vidi se da je poslijepodnevni čaj s Teddyem rezerviran danima unaprijed, no još se može rezervirati paket za noćenje Teddy, čija je početna cijena oko 5100 kuna. Želite li nešto posebno, u hotelskom baru možete naručiti 'Trottini', omiljeni Teddyev koktel, jarko narančasti koktel ukrašen mini mrkvom. 

Na Teddyevom Instagram profilu možete vidjeti videozapis koji ga prikazuje u druženju s gostima i šetnji ulicama u blizini Buckinghamske palače, u potrazi za onima koji će ga pomaziti i počastiti grickalicama.

VELIKA RAZLIKA Pokazala fotke prije i nakon uređivanja: 'Sve je u detaljima'

Nažalost, Teddy će u utorak, 31. kolovoza, spakirati svoje bisage i vratiti se na farmu do sljedećeg ljeta, pa imate još samo dva dana za eventualni selfie s njim, donosi Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 29.08.2021.

    dobar hotel za sve ljubitelje ponija:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare