To je to što me zanima!

I njima je brrr: Vlasnici sredili svoje pse za zagrebačku špicu

I psi imaju svoju modu: Čini se kako je među zanimljivim outfitima četveronožnih ljubimaca hit crvena boja, a neki su otišli i stepenicu više maskirnim i srebrnim kompletima
Vidi originalni članak

Iako se njih baš i ne pita puno, čini se da se ovi preslatki dlakavci ne bune na modne ideje svojih vlasnika - prvenstveno jer je i njima tako toplije. 

Crvena je trendovska boja

No nije više stvar samo u zaštiti od hladnoće, jer modno osviješteni vlasnici sve češće kombiniraju kompletiće, jakne i prsluke za ljubimce s bojom njihova krzna.

Da je pseća moda tržište u razvoju dokazuje činjenica kako se razvija i sve više brendova specijaliziranih za to, a najpoznatiji su Hunter, Double Trouble i Hurtta.

Psi danas nose hoodice, kabanice, veste, pa čak i pidžame, a postoji i cijeli niz specijaliziranih asortimana, poput onog blagdanskog sa zimskim motivima.

Cijena? Kao i odjeća za ljude, no čini se kako to mnogima ne smeta te spremno kupuju nešto u čemu će njihovi ljubimci biti primijećeni.

Koliko je psima realno hladno pitanje je, no neke vrste svakako podnose zimu gore nego druge.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • eho_ 16.01.2020.

    Jao ovog sa srebrenkastom opravicom...i kukuljicom..😆🤦🏼‍♀️😍

  • MOC JE U ZNANJU 16.01.2020.

    Hajde sad kupite i čizmice , sandalice , papučice , cipelice za svoje kućne ljubimce . Kako će napolje po snegu bosi ? Ha ha

  • Judita👥 16.01.2020.

    Cakani jako, odjeveni da im ne bude zima, slatki peseki ☺joj ko ih ne bi postigao hehe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare