To je to što me zanima!

Idealan muškarac? Ovako on navodno izgleda u Hrvatskoj

Od lica do tijela, preferencije i ono što se smatra zgodnim na muškarcu se razlikuje od zemlje do zemlje. U Hrvatskoj je prema istraživanju najpoželjniji vitak i visok muškarac
Vidi originalni članak

Ne postoji idealno koje se sviđa svakome, no postoji ono što se generalno smatra poželjnim, a upravo je otkriti što je to u stvarnosti bio cilj projekta Percepcija ljepote web stranice Superdrug Online Doctors. Oni su, nakon prikazivanja idealne žene po raznim zemljama svijeta, sada objavili i drugi dio orijentiran na muškarce. 

Projekt obuhvaća 19 fotošopiranih prikaza istog muškarca, s  nekim izmijenjenim karakteristikama fizičkog izgleda - ovisno o dizajneru iz svake zemlje koji je sudjelovao u projektu.

U posebnu kategoriju su stavili idealna muška lica:

 Kao i tijelo. Prema projektu, u Hrvatskoj su najviše "na cijeni" visoki i vitki muškarci (kao i u Kini, Makedoniji, Filipinima i u Velikoj Britaniji)

Dok su, recimo, u Rusiji i Srbiji popularniji snažniji (kao i u Egiptu, Nigeriji, Rusiji, Južnoj Africi, SAD-u i Venezueli)

Ovo su oni s definiranim trbušnjacima- Egipat, Makedonija, Filipini, Rusija, Južna Afrika, SAD, Venezuela.

U videu pogledajte prikaze cijelog tijela:

Idi na 24sata

Komentari 141

  • Zeleni_Zub 20.02.2016.

    Mogu komotno za rusiju prema ovom :p

  • Flex 20.02.2016.

    Znači u Hrvatskoj je idealni muškarac salasti krmak koji izgleda ko da uteg u životu nije vidio a vrhunac života mu je piva s frendovima u birtiji dok prati balerine na travi kak se našutavaju s loptom.Žalosno ali istinito.

  • Judita👥 20.02.2016.

    idealan muškarac se sigurno ne pronalazi vanjštinom:)bitan je karakter

Komentiraj...
Vidi sve komentare