To je to što me zanima!

Idealna rutina za njegu kože sastoji se od svega tri preparata

Lako je pasti pod utjecaj kozmetičke industrije koja nam nudi niz formula, rješenja i inovativnih prijedloga, no zapravo u svojoj svakodnevnoj rutini trebamo tek nekoliko osnovnih proizvoda
Vidi originalni članak

- Ne komplicirajte, vratite se osnovi. Previše formula može samo stvoriti još više problema, a onda se dešava ono što nazivamo 'sindrom osjetljive kože' - komentirao je liječnik Paul Jerrod Fran iz New Yorka.

Neka vaša osobna rutina bude 'glupa', savjetuje liječnik u svom beauty vodiču 'Pro-ageing playbook'. Predlaže kremu sa zaštitnim faktorom, uz dobar čistač lica te kremu za dubinsku hidrataciju.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se riješiti hiperpigmentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ideja da nam zapravo za idealnu kožu treba masu formula je obična zabluda. Naime, što više proizvoda imali, to imamo veće šanse - pogriješiti.

U GOSTIMA KOD FRIZERA Tutorial: Napravite sami trendi 'mermaid' valove, lagano je!

- Proizvodi za njegu kože prodaju se iz perspektive da je starenje loše, no rezultat tih loših marketinških poruka je ta da ljudi misle da im zato treba više raznih krema - ističe liječnik, piše Forbes.

SVAKODNEVNA NJEGA Blage formule za lice idealno je nanositi masažnim pokretima

BITNA JE I NIJANSA Birajte lagane korektore jer će oni teški dodatno naglasiti bore

Bilo da se radi o prehrani, vježbanju, kremama ili njezi, život ne treba biti kompliciran da bi bio uspješan, tako je i kod rituala, podsjeća dr. Frank.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare