To je to što me zanima!

Idealno za zaljubljene: Izaberite slastice za svoju bolju polovicu

Torte koje morate 'razbiti', mali zalogajčići u obliku srca i srcolike torte samo su neke od slastica koje nudi ova slastičarnica ususret Valentinovu. Idealne su za sve parove koji uživaju u slatkim okusima
Vidi originalni članak

Zagrebačka slastičarnica M&M u Zagrebu pripremila je nekoliko slatkih iznenađenja za zaljubljene. Čak i ako ne osjećate leptiriće u trbuhu, Valentinovo je pravi dan da iskažete ljubav nekome koga nosite u svom srcu. Idealni slatkiši za to su srcolike slastice iz M&M kreativnog laboratorija.

MALO INSPIRACIJE Ljubav je u zraku: 20 ideja kako urediti dom za Valentinovo malim, simpatičnim detaljima

POGLEDAJTE VIDEO: Ruže za Valentinovo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za prave Čokoljupce tu su Velika čokoladna srca napravljena od crne ili bijele čokolade, punjena macaronsima, Ferrero i Raffaello kuglicama. No, da biste došli do slatkiša, ovu tortu je potrebno pretvoriti u komadiće - zato uz tortu dobijete i mali drveni čekić. 

Za ljude koji 'bi al’ ne smiju' ova slastičarnica nudi i monoporcije malenih srca - fotogenične male zalogajčiće. Možete odabrati okus čokolade, vanilije ili jagode, a srca su prelivena glazurom poput stakla, u crvenoj i ružičastoj boji, zapakirana u slatkim kutijicama.

Ljudi koji vole uživati u okusima i atraktivnim slasticama mogu odabrati srcolike torte (6 porcija) od čokolade, jagode i vanilije, omotane staklenom glazurom i zapakirane kao iznenađenje.

HRVATSKE LJUBAVNE OAZE Kuće za odmor u kojima možete proslaviti Valentinovo u miru

Svratite do slastičarnice M&M ili odaberite svoju porciju ovih slastica od 10. do 15. veljače na web shopu, Woltu ili Boltu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare