To je to što me zanima!

Ideja za odličnu večeru: Hrskavi pohani kruh s parmezanom

Kruh umočite s obje strane u jaja pa ga pecite otprilike dvije-tri minute sa svake strane. Nakon pohanja kruh stavite na papirnate ubruse kako bi se ocijedio višak masnoće
Vidi originalni članak

Broj osoba: 3

Priprema: 15 minuta

Sastojci:

4 velika jaja, 120 ml mlijeka, 120 ml slatkog vrhnja, 50 g naribanog parmezana, 1 češanj češnjaka, sol, papar, vlasac, peršin, 6 kriški kruha

Postupak:

Najprije narežite (stari) kruh; kriške bi trebale biti debele dva centimetra. Pomiješajte jaja, mlijeko i vrhnje pa umiješajte parmezan, protisnite češnjak te sol i papar. Zagrijte ulje na tavici, na srednje jakoj vatri.

ZA PRSTE POLIZATI Recept za slasne hercegovačke uštipke - priprema je brza i laka

Kruh umočite s obje strane u jaja pa ga pecite otprilike dvije-tri minute sa svake strane. Nakon pohanja kruh stavite na papirnate ubruse kako bi se ocijedio višak masnoće.

Prije posluživanja pospite ga svježim začinima i, po potrebi, dodatno posolite i popaprite.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 24.02.2024.

    super kruh  

Komentiraj...
Vidi sve komentare