To je to što me zanima!

Ideje što raditi po hladnoći: Od druženja uz vruću čokoladu do izrade božićnih ukrasa, igara...

Kad na vrata dođe zima s njom dolaze i nove radosti. Bilo da se radi o sanjkanju, gledanju filmova pod dekom ili pak nečemu skroz drugačijem - na ovom popisu pronaći ćete nešto za sebe
Vidi originalni članak

Zima je doba čarobnih promjena i radosti koje donosi svakom od nas. Donosimo vam prijedloge za zanimljive i posebne zimske aktivnosti:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. PRAVLJENJE ZIMSKIH DELICIJA

Zimskih delicija je stvarno "bezbroj". Ostati kod kuće i sa obitelji ili prijateljima pripremati neki zimski recept nije uopće loša ideja. Dodatak ovoj ideji može biti i priređivanje tematske zimske zabave upravo sa ovim delicijama.

2. IZRAĐIVANJE DEKORATIVNIH PAHULJA 

Pahulje se mogu napraviti od svakakvih materijala i odlična su zimska dekoracija. Pahuljice od papira najjednostavnije su, a ako ste spremni za veći izazov postoje i savjeti kako napraviti pahulje od tila, žice, stiropora i drugih materijala.

3. KLIZANJE

Klizanje je čarobna zimska aktivnost koja oduševljava ljude svih uzrasta. Klizanje na ledu donosi osjećaj slobode i elegancije dok klizite po glatkoj površini leda. Bez obzira jeste li iskusni klizač ili tek početnik, klizanje pruža mnogo zabave.

4. IZRAĐIVANJE ADVENTSKOG VIJENCA

Ove godine iznenadite sebe i umjesto tradicionalne kupnje adventskog vijenca - izradite svoj. Ne samo da je dobra zabava zagarantirana, već ćete i uštedjeti. Nađite inspiraciju u obliku slika gotovih vijenaca i bacite se na izradu. 

TRIKOVI KAKO DA BUDE SAVRŠENO Kuhano vino u sedam varijanti: Skandinavsko, s rakijom, kardamomom ili čokoladom...

5. GLEDANJE BOŽIĆNIH FILMOVA

Ovo je jedna klasična, ali vrijedna zimska aktivnost. Kada su vani kiša ili snijeg, nema ništa bolje nego zagrnuti se u deku i gledati omiljene filmove sa zimskom tematikom. 

6. ODLAZAK NA VRUĆU ČOKOLADU 

Za ovu aktivnost postoji opcija odlaska u omiljeni kafić ili možete vruću čokoladu napraviti u toplini svog doma. Koju god opciju odabrali sigurno je to da ćete uživati u okusu ovog blagdanskog toplog napitka. 

ČIN, ČIN! VRIJEME JE ZA KUHANI DŽIN Zimski hitovi: Kako napraviti fini punč ili skuhati vino i džin

7. ZIMSKE  IGRE

Društvene igre uvijek su dobra ideja, ali jeste li ikada razmišljali postojeće pretvoriti u tematske igre. Na primjer, zašto Čovječe ne ljuti se ne bi bio zimske tematike? Kreativnosti dajte oduška i sve je moguće. Također, možete napraviti i večer maratona društvenih (zimskih) igara. Ako ste posebno inspirirani - osmislite svoju vlastitu zimsku igru. 

8. GALERIJA ZIMSKIH SLIKA

Sigurno ćete i ove zime imati prepun album kamere blagdanskih slika ili pak snijega u vašem kvartu. Izradite slike i napravite vlastiti album ili pak vlastitu malu galeriju svojih slika zimskoga duha. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 09.12.2023.

    Od zimskih igara samo bela .

  • 09.12.2023.

    Doma u toplom udobno zavaljen pokraj peći uz nogomet, filmove i igre 😁

  • kramp.s 09.12.2023.

    Za početak je dovoljno biti na suhom i toplom 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare