To je to što me zanima!

Igra protiv čovječnosti: Smijat će se čak i oni najmrzovoljniji

Svi imamo Štrumfa Mrguda u svom životu koji se ne libi pokazati da je stalno ljut i da ga svi živciraju. Čime onda razveseliti nekoga koga malo toga može razvedriti?
Vidi originalni članak

Karte protiv čovječnosti namijenjene svim ''groznim ljudima'', zasigurno će i vašem Mrgudu izmamiti osmijeh na lice. Iako pakiranje sadrži i pravila igre, bitno je poznavati njezin prilično jednostavan princip: treba spajati bijele karte s pitanjima i crne karte s odgovorima.

Naime, među ukupno 550 karata (460 bijelih te 90 crnih) jedan igrač izvlači crnu kartu na kojoj je postavljeno pitanje (npr. Što roditelji skrivaju od mene?), dok ostali igrači nude svoje bijele karte kao odgovor (baku, erotsku verziju Harryja Pottera, Annu Frank...). Igrač koji je postavio pitanje na kraju bira i najmorbidniji odgovor. Zvuči zabavno, zar ne?

Ova društvena igra jamči sate i sate nezaboravne zabave, a možete je kupiti ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Su8Z3r0_1 29.11.2015.

    nisam shvatio uopće ovaj članak.. ko koga zašto i radi čega? Osnove novinarstva. :P

  • RokoJelača_1 29.11.2015.

    da je igra na hrv bila bi vrh ovako iako znan dobro engleski nije zanimljiva

  • Lucifer 28.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare