To je to što me zanima!

Ima 149 braće i sestara: Otkrio trik kako svima pamte imena

Njegov najstariji brat ima 44 godine, a najmlađi jednu. Ukupno ih je desetoro od iste mame i tate, a on je 65. dijete po redu. Žive u mormonskoj poligamnoj zajednici u Kanadi
Vidi originalni članak

Murray Blackmore dolazi iz najveće poligamne obitelji na svijetu. Odgojen je kao mormon u maloj zajednici u Kanadi u kojoj se svi čvrsto drže zajedno. On je dio obitelji Blackmore na čijem se vrhu nalazi patrijarh Winston Blackmore, vođa poligamne religiozne skupine koji ima 27 supruga i s njima ukupno 150 djece. Murray je 65. dijete po redu. 

@kayezer0

Reply to @rhythmp Sorry I haven’t been posting recently. I’ve taken some time to reflect on myself and where I’m headed. ##exmo ##150 ##fyp ##foryoupage

♬ STEVODIGITAL - Stevo Johnson

Ovaj mladić zabavu je pronašao na TikToku gdje redovito objavljuje video zapise vezane za svoju ogromnu obitelj. Između ostalog, u videima objašnjava kakav je to osjećaj imati toliko braće i sestara, kako to funkcionira i kako se on sam snalazi u svemu tome.

Otkrio je i metodu svojih roditelja kojima bolje pamte imena djece. Djeca rođena u istoj godini dobivaju imena koja počinju s istim slovom. Na primjer, sve koji su kao i on sam rođeni 2001. godine nose imena koja počinju sa slovom M.

@kayezer0

What question would you like answered the most. Upvote it! ##flds ##polygamy ##exmo ##fyp ##foryoupage

♬ Hallucinate - Dua Lipa

Na pitanje koliko je prisan sa braćom i sestrama rekao je ovako:

- Jesam li prisan sa svojom braćom i sestrama? Može li jedna osoba uopće biti prisna s toliko ljudi? To je poput cijele populacije nekih škola! Većinom se to svodi na to da znamo jedni za druge, ali zapravo nismo bliski. No, s nekima od njih se dobro slažem i dosta smo povezani - rekao je.

Njegova majka je rodila desetoro djece dobivenih u braku s Winstonom tako da Murray ima devetoro braće i sestara s kojima dijeli oba ista roditelja. Njegov najstariji brat ima 44 godine, a najmlađi samo jednu.

POLIGAMIJA U ZIMBABVEU Ima 16 žena i 151 dijete: Svaku večer spava s bar četiri žene, planira novi brak i želi još djece

Kaže kako njegova velika obitelj postaje sve veća jer je, čini se, jedna od Winstonova žena opet trudna.

- Ne znam hoće li to biti posljednje dijete, to nitko ne zna - prokomentirao je, a prenosi ladbible.com.

Pogledajte dokumentarac snimljen o ovoj obitelji prije 4 godine:

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crna žena 23.06.2021.

    A tata je svima isti?

  • nap 23.06.2021.

    ne mogu vjerovat da pamti tko je tko to je kao neki klan dio njihovog kulta tradicije 

  • Cipelcug 23.06.2021.

    K jarcu ovaj djeda dobro arbajta svaku noć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare