To je to što me zanima!

Ima 75 godina i pleše oko šipke iako ima šarafe u nozi i artritis

Na društvenim mrežama se zove Starr Stauffer Wise i ima sve više pratitelja kojima nije jasno kako joj to uspijeva obzirom da ples oko šipke nije nimalo lak zadatak, što znaju svi koji su ga barem jednom probali
Vidi originalni članak

Ova 75-godišnja udovica iz Colorado Springsa u SAD-u poželjela je vratiti se u mladost i ponovno osjećati prpošno. Odlučila je usavršiti ples oko šipke iako ima dijagnoze zbog kojih bi mnogi odustali od te ideje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama se zove Starr Stauffer Wise i ima sve više sljedbenika kojima nije jasno kako joj to uspijeva obzirom da ples na šipci nije nimalo lak zadatak, što znaju svi koji su ga barem jednom probali.

VITALNA I VIRALNA Ratka (81) iz Splita dan počinje gimnastikom, a onda ide u duge šetnje: 'I po buri i po kiši!'

Sve je krenulo 2021. godine. Čitala je novine pa u njima naišla na članak o lokalnoj plesačici na šipci Diane Martin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comedy Pole Show (@comedypoleshow)

- Ona je s plesom oko šipke počela u dobi od gotovo 50 godina. Sada ima 64 i moja je privatna instruktorica. Bila sam jako uzbuđena dok sam čitala taj članak o njoj, jer mi je takav ples bio davni san koji nikad nisam uspjela ostvariti. Priznajem, zapitala sam se mogu li ja to uopće napraviti obzirom da imam reumatoidni artritis u zapešćima i šakama. Desna ruka mi se deformirala zbog artritisa, a imam i osteoporozu - ispričala je udovica.

I to nije sve. Prije 16 godina su joj, nakon gadnog pada, u lijevu tibiju ugradili dvije pločice i devet vijaka. Nije mislila da će uspjeti.

Javila se u studio Pole Revolution kako bi vidjela postoji li dobna granica.

- Na moje oduševljene su mi kazali da dobne granice nema. Odlučila sam pokušati, bez obzira na dijagnoze i zdravstveno stanje, i uspjela sam - prisjetila se. 

Kaže da se sad osjeća manje usamljenom i sretnijom. Priznaje da se 'navukla' i sad ne može prestati plesati. Trenira tri puta tjedno.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • NisamHDZovca 29.01.2024.

    Šarafe????O kupljena diplomo🤣🤣🤣🤣

  • 29.01.2024.

    To sam ja ha ha🤪🤪🤪

  • 29.01.2024.

    Ja sam malo mlađi, ali u puno gorem stanju. Višak kilograma mi je suzio radijus kretanja na ćanifu kuhinju i trosjed. Frizeru također idem rijetko, ne stanem više u fotelju. Nokti na nogama su mi preorali parket, wc školjka napukla odavno. Samo da me prstići ne izdaju, portal je život moj i bez njega ne mogu. 🥲

Komentiraj...
Vidi sve komentare