To je to što me zanima!

Ima amputiranu nogu i mijenja percepciju toga što je "seksi"

Viktoria Modesta je latvijska pjevačica koja svojim djelovanjem želi pomaknuti granice i razbiti predrasude, a upravo to je i ideja njezinog novog spota "Prototype"
Vidi originalni članak

Zaboravite što znate o invalidnosti, 26-godišnja latvijska pjevačica Viktoria Modesta poručuje svojim novim glazbenim videom "Prototype". Talentirana, seksi i mlada, Modesta je odlučila razbiti predrasude - dokazajući da je seksipil stanje uma, a ne tijela, piše Elle .

Ta se Latvijka rodila s deformacijom noge, a već je u mladoj dobi prošla kroz nebrojene operacije. Nakon njih 15, odlučila je ukloniti protezu kako bi poboljšala svoj život.

Pogledajte njezin spot:

Šest godina nakon uklanjanja proteze, ona pjeva o svojoj preobrazbi, slobodi koju joj je njezin izbor dao te nesavršenostima u stihovima "Sastavi me, dio po dio, makni ono nepotrebno, model budućnosti. Ohlađenih misli, to je tek početak, osjeti iskre, gradimo umjetnost".

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Sheeena 22.12.2014.

    Predobra je bez riječi sam..

  • bladimeri 20.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ojdimidojdimi 19.12.2014.

    sexi i plašenje nije isto.............................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare