To je to što me zanima!

Imala je 170 kilograma, a sad izgleda kao model i čeka bebu

Claire je nekad za jedan obrok pojela 10 burgera, dvije porcije pomfrita, dvije tortilje i gazirano piće, a danas je promijenila navike i živi potpuno drugačijim životom
Vidi originalni članak

Novozelanđanka Claire Burt za sebe kaže da je jela enormne količine hrane i borila se s poremećajem prehrane. Bila je vrlo nesretna i imala u prosjeku 150 kilograma, a ta se brojka nekad znala popeti i na 170 kg.

- Bila sam očajna i ništa mi nije pomagalo. Iako sam probala svaki lijek i dijetu nije djelovalo, osjećala sam se potpuno odsječenom od svijeta - ispričala je Claire, koja je svoju priču i transformaciju podijelila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čak deset godina borila se s pretjeranom kilažom, a onda je dobila priliku za operaciju smanjivanja želuca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Burt (@life_of_a_binge_eater_)

- Prejedanjem bih se odvela u smrt da nisam otišla na operaciju, u to sam sigurna. Čim sam se probudila nakon operacije, osjetila sam razliku. Um mi je bio miran, kao da je i on znao da smo učinili nešto što će mi potpuno promijeniti život - otkrila je Claire. 

PRIJE I POSLIJE ZAHVATA 'Imala sam ogromne grudi, kažu mi da ih nisam trebala smanjivati, no presretna sam'

Claire je odstranjeno 80 posto želuca, a nakon operacije uspjela je smršavjeti 92 kilograma.

Otkrila je i kako se hranila u svojim najgorim fazama.

- Nekad bih za jedan obrok pojela 10 burgera, dvije porcije pomfrita, dvije tortilje i gazirano piće. Nakon svega toga bih pojela dvije velike pizze i još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Samo na hranu sam trošila ogromne sume novca - priznala je.

TRANSFORMACIJE ZA VELIKI DAN Mladenke prije i poslije šminke: Neke je nemoguće prepoznati...

Iako Claire nije izlazila iz kuće i bila je u depresiji, potpuno je promijenila svoj život i danas ona i partner zajedno treniraju. Njezin napredak prati na Instagramu nešto više od 36.000 ljudi, a nedavno je s njima podijelila vijest da očekuje bebu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Megie.Bee. 13.09.2023.

    Brza hrana i rafinirani šećer stvore ti ovisnost, nije baš da se možeš zaustaviti na malim količinama, uvijek tražiš još. S kuhanim jelima zadovoljan si s jednom zdravom porcijom. Sretna sam što kuham i unosim što više povrća, ribe i piletine

  • zgvolimterad 13.09.2023.

    Svaka čast.

  • beba maza 13.09.2023.

    Stvarno ne razumem mlade osobe koje se ugoje kao svinje .Ne vode računa da se zdravo hrane . Pune su celulita i strija kada se skinu u kupaći . Svaka čast svakoj koja uspe da skine višak kilograma ali da se posle toga opet ne vrati na stari režim ishrane .

Komentiraj...
Vidi sve komentare