To je to što me zanima!

'Imam 76, a zaručnik 19 godina, kažu da mu mogu biti prabaka, ali mi se baš jako volimo...'

Jaz u godinama ništa im ne predstavlja. Ona je 57 godina starija od njega. I dok komentatori na internetu kažu da izgleda kao njegova prabaka, on je tako zaljubljen da ju je zaprosio
Vidi originalni članak

Kažu da prava ljubav ne poznaje godine - a jedan par iz Italije dokaz je za to - s razlikom u godinama od 56 godina, 76-godišnju ženu nedavno je zaprosio njezin 19-godišnji dečko Giuseppe D'Anna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je postao popularan na TikToku gdje je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 milijuna puta, mladić kleknuo na desno koljeno i s više od deset golemih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

PROSLAVILA SE 'Nekad sam bila jako nesigurna zbog podbratka, a danas zbog toga imam milijune pratitelja'

- La nostra promessa ('naše obećanje') - glasio je natpis uz video. Potom su prikazane i neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Giuseppe nosi zlatni lanac, a buduća mladenka drži ružu. Giuseppe je također podijelilo sliku i zadivljujućeg prstena.

- Ovo je samo početak dugog niza - rekao je unatoč reakciji kritičara. Iako su njih dvoje možda zaljubljeni, drugi nemaju baš razumijevanja za njihovu vezu, a mnogi nagađaju o pravim razlozima zbog kojih bi Giuseppe mogao viđati ovu ženu.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - Yaren Topcu🥷🏽

Dok su neki mislili da on lovi njezinu ostavštinu, drugi su bili uvjereni da želi Sony PlayStation 5. Nakon što su saznali njihove godine, Giuseppeovu zaručnicu su u nekoliko navrata nazvali i njegovom prabakom.

TRETMAN LJEPOTE 'Bila sam na iscrtavanju obrva, sada izgledam gore nego prije'

Međutim, čini se da je duboko zaljubljen u svoju djevojku, jer im je uzvratio.

- Moja ljubav je lijepa - rekao je.

@milina_gatta @peppedanna1 ♬ Vieni nel mio cuore - Ultimo

- Mislim da ste malo ozbiljno shvatili kada ste rekli da volite starije cure - komentirala je jedna osoba, dok je druga bila u nevjerici i jednostavno rekla da nema šanse da je ovo stvarno.

Ali nije sve tako negativno jer su uspjeli pridobiti i neke obožavatelje, kao i njihovu podršku.

PROBLEMI S VELIKIM GRUDIMA 'Imam velike grudi i stalno me optužuju što ih pokazujem: Dopustite da nosim što želim'

- Ne slušajte one s mržnjom kada vas netko usrećuje i kada volite onog kog smatrate pravim za vas - podržao ga je jedan.

Nije prvi put da je par s razlikom u godinama postao popularan na društvenim mrežama. Unatoč ružnim komentarima koji ženu nazivaju njegovom bakom, par kaže da je seksualna kemija odlična.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Olav 28.05.2022.

    Njima fali kromosom

  • Viggo 27.05.2022.

    Super, treba mu stan uskoro.

  • baba strumpf 27.05.2022.

    Momak ju voli što je tu loše

Komentiraj...
Vidi sve komentare