Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

'Bila sam na iscrtavanju obrva, sada izgledam gore nego prije'

'Bila sam na iscrtavanju obrva, sada izgledam gore nego prije'
3

Unatoč popularnosti pojedinih tretmana ljepote, poput microbladinga, nekada možete ostati razočarani rezultatom. Jedna Britanka završila je u mukama i godinama nakon tretmana

VIDEO

Žena je upozorila sve ljubitelje ljepote da pogledaju njezin video nakon što je termin iscrtavanja obrva pošao po zlu. Tijekom godina, tehnika iscrtavanja i popunjavanja obrva, 'microblading', je postala popularna, naime daje punije i definiranije obrve. No unatoč velikoj popularnosti, Britanka nije bila tako zadovoljna ishodom te je na društvenim mrežama podijelila svoje razočarenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bizarni anti-age tretmani 01:29

U TikTok videu, koji je prikupio više od 51.000 pregleda u samo jednom danu, Britanka Hannah Chan je poručila da dobro razmislite prije nego se odlučite za ovaj tretman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hannah na svojoj stranici na društvenim mrežama ima više od 22.000 pratitelja, a obrve je uredila prije tri godine. 

- Bile su odmah pretamne - rekla je Hannah te potom u komentarima objasnila da joj je više puta rečeno da će obrve potpuno izblijedjeti za 12 mjeseci. Međutim, na njezino veliko iznenađenje, to se nikada nije dogodilo, a obrve su i dalje ostale vrlo tamne.

6 novih trendova u oblikovanju obrva: Hoćete li koji isprobati?
6 novih trendova u oblikovanju obrva: Hoćete li koji isprobati?

Pokušavala je dobiti odgovor od salona u kojem ih je uređivala.

- Ipak, pitala sam se, jesu li trajne ili će se istrošiti jer otkad sam ofarbala kosu u plavo, malo se ističu - kaže. Iz salona su joj odgovorili su kako nema razloga za brigu, da će boja postupno izblijedjeti.

Tri godine kasnije obrve jesu izblijedjele, ali su sada poprimile, prema njezinim riječima 'ružnu zeleno-crnu' nijansu. Nezadovoljna kako su joj obrve izgledale, Hannah je donijela odluku da posjeti profesionalca.

@thehannahchan

my journey with eyebrow microblading 😭

♬ Oh No - Kreepa

- Konačno sam otišla na svoju prvu seansu uklanjanja laserske tetovaže - rekla je pokazujući svoje golo lice. I premda je tamna nijansa sada gotovo pa nestala, Hannahine su obrve ostale sa svijetlonarančastim pigmentom pri dnu, kojeg joj je majstor za tetovaže obećao riješiti u naknadnom tretmanu. 

Želite promijeniti oblik obrva? Trikovi koji bi mogli pomoći
Želite promijeniti oblik obrva? Trikovi koji bi  mogli pomoći

- Ako namjeravate koristiti ovu tehniku, samo uzmite u obzir činjenicu da postoji šansa da možda neće sve ispasti najbolje i da ćete ih možda morati ukloniti. Naučila sam da moram pitati za slike dugoročnih rezultata, jer sve izgleda dobro kad je svježe - objasnila je Hannah.

Neki komentatori su bili užasnuti, ali mnogi su zahvalili Hannah na videu.

- Mislim da ne mogu učiniti ništa trajno ili polutrajno jer se previše bojim ovakvih priča - glasio je jedan komentar.

-  Izblijedjele su mi u svjetlosmeđe-ružičasto pa je izgledalo kao da sam ih popunila sjenilom - podijelila je svoje iskustvo iz 2017. jedna pratiteljica. 

- Ja sam svoje imala godinama, izblijedjele su u crveno. Žalim zbog toga jer to nije polutrajno kako se reklamira - požalila se još jedna ljubiteljica ljepote.

Tri načina za oblikovanje gustih obrva: Izgledat će elegantno
Tri načina za oblikovanje gustih obrva: Izgledat će elegantno
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara