To je to što me zanima!

'Imam dvoje djece, no poklon za Božić ću kupiti samo jednom'

Ovih dana užurbano se kupuju pokloni, biranje za djecu nije jednostavno, današnje generacije imaju sve što požele, stoga se poneke mame pitaju ima li to sve skupa smisla
Vidi originalni članak

Britanka Tiffany Chesson izjavila je da ne želi kupiti poklon za oboje od svoje dvoje djece. Naime, drugo dijete je beba, ima nekoliko mjeseci, stoga nema smisla da joj kupuje poklone, jer mala u tome ne može uživati, smatra. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, mnogi drugi kupuju poklone svojim bebama iako one to ne shvaćaju. Tiffany se susrela s raznim komentarima o toj svojoj odluci.

@tiffanychesson Idk if this is normal or not, im sure the comments will soon roll in if it turns out im the worlds worst mum for refusing to get my baby anything for her first christmas but shes too young to want anything and already has everything she needs so im not damaging my bank account by trying to keep up with the joneses and buy her loads lf stuff she doesnt need 🤷🏼‍♀️ #babysfirstchristmas #firstchristmas #newbaby #newborn #christmas #christmasgifts #christmaspresents #deinfluencing #babyessentials #giftguide #controversial #mumsoftiktok #motherhood #parenting #mumof2 ♬ original sound - tiffany💖

Bebe ne mogu uživati u poklonima na način kako bi odrasli to očekivali. Mnogi su komentirali kako joj je prvo dijete draže, no ona to negira.

ODABERITE PRAVU Trebaju li se dječaci igrati s igračkama za djevojčice?

Objasnila je svoj pristup te smatra da nema smisla bebama kupovati poklone koje one ne mogu 'doživjeti'. U vrijeme Božića drugo će dijete imati 5 mjeseci, stoga poklanjanje nema smisla, rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • moj.zli.brat.blizanac 05.12.2023.

    Ako kupuje starijem djetetu, mora i bebi. Ovako šalje poruku starijem djetetu da beba vrijedi manje od njega i da zato jer je mlađa ne zaslužuje isto kao i starije dijete 😬

  • FATALNA_ 05.12.2023.

    Zagliš svoju decu s ljubavlju i od srca i to im je najveći poklon koga će se sećati i  kada budu odrasli . Sve drugo je stvar potrošačkog mentaliteta .

  • More.sunce 05.12.2023.

    Beba ako je par mjeseci i ne zna se radovati ,zato bi kupila bolji poklon većem djetetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare