To je to što me zanima!

Imate li želudac za ovo? Štede tako da koriste višekratne WC 'papire' od raznih tkanina

Kao obitelj srednje klase koja dobro zarađuje, ne bi se trebali zaduživati ​​da kupimo toaletni papir. No sve platnene maramice koje imamo za brisanje stražnjice koristimo više od pet godina, kaže Angela Coffman
Vidi originalni članak

Angela Coffman iz Kansas Cityja u Missouriju, sebe naziva najvećom škrticom na svijetu jer reže komade tkanine koje njena obitelj koristi kao toaletni papir, a zatim ih opere i stavi na ponovno korištenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imamo malu kantu ispod košare za rublje koja drži male toaletne maramice gdje ih stavljamo kako bismo ih kasnije mogli oprati - rekla je u TLC-ovoj emisiji "Extreme Cheapskates".

Objasnila je i zašto sve to rade.

SJAJ I MIRIS Vodič za veliko čišćenje nakon praznika - to ne mora nužno biti dugotrajan, mukotrpan posao

- Kao obitelj srednje klase koja dobro zarađuje, ne bi se trebali zaduživati ​​da kupimo toaletni papir. Sve naše platnene maramice koje imamo u kući, koristimo ih više od pet godina. Upotrebom platnenih toaletnih maramica uštedimo više od 20 dolara (18,74 eura) mjesečno, a u godinu dana to znači 240 dolara (224,92 eura) - dodala je.

Ovdje pogledajte i kako ih napraviti:

Mnogi su bili šokirani ovom praksom.

- Imala sam jednu osobu koja je rekla da nikad ne bi mogla 'kontaminirati svoju perilicu rublja. Samo sam se nasmijala jer ako išta znate o bakterijama, znate da nema šanse da preživi te teške uvjete. Dakle, kontaminacija uopće nije problem - rekla je.

JEDNOSTAVAN TRIK Evo kako ćete očistiti zagorjele tave od masnoće uz malo truda

Ali nisu samo Angelini prijatelji izrazili zabrinutost, i supruga je trebalo nagovarati.

- Kada je Angela prvi put predložila ideju toaletnog papira od tkanine, bio sam malo skeptičan. Ali sada sam se naviknuo. Ponekad je bolje imati nešto čvrsto u ruci nego papirnate stvari - dodao je suprug, a prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 28.01.2023.

    jedina prednost toga je nježnost za guzu, pa neće biti hemeroida

  • Maxitron 09.01.2023.

    I kakvo vam je to "zgražanje"??znači kad usereš gaće baviš ih,,ne pereš jer su odvratne??? pa onda ne trebaš ni gače nego kupi pelene i opet zagađuješ jer njih kao takve nemreš oprati .I vi se svakom dreku čudite i zgražate

  • BakiLu 09.01.2023.

    Uf 😱😱😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare