To je to što me zanima!

Influencerica Iva zna čemu služi šešir: Smeđi klasik njezin je hit

Jesenski i zimski dani idealni su za razne šešire, a najpraktičniji je onaj smeđi. Nekada su ih dame nosile svakodnevno, no danas je on dio urbane kombinacije za svaki dan
Vidi originalni članak

Klasičan kroj odgovara svima, a od boja tu su razne nijanse smeđe - ovu lekciju naučila je i Iva Horvat čiji je stil u znaku jednostavnih komada koji joj se isplate.

- Kada pričamo o šeširima, on je za mene gotovo pa neizostavan komad, osobito u jesen i zimu. Naravno, ljeti ga više nosim iz praktičnih razloga, iako moram priznati da mi s njime i tada svaka kombinacija bude ljepša i potpunija. Ali u jesen šeširi dobe posebnu čar i baš se nekako uklope u samu sezonu i prirodu koja nas okružuje - istaknula je Iva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkriva da voli imati nekoliko neutralnih šešira koje onda izmjenjuje, ovisno o tome što nosi.

TEKSTILNA INDUSTRIJA Od podmetnutog požara do tužbi: Izum šivaće mašine imao je niz dramatičnih etapa

- Ipak, najdraži mi je smeđi koji ide uz gotovo sve. Kupila sam ga prije više od 10 godina i dan danas najviše upita dobijem upravo za njega što je definitivno potvrda da se u kvalitetne svevremenske komade isplati uložiti. Moja preporuka je upravo to, kupiti šešir koji nije trendovski već izabrati klasiku koju uvijek možete iznova nositi - zaključuje Iva.

OUTFIT DANA Kratki rebrasti kardigan sa chic detaljima od čupave tkanine

Šeširi su nekada bili dio svakodnevice, danas ih nosimo jer imaju posebnu čar i kombinaciji daju retro štih. Nekima jednostavno dobro pristaju, a i općenito na poseban način zaokružuju siluetu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 09.11.2022.

    Šešir nisam ni primijetila 🙄

  • .Antitovar** 09.11.2022.

    Šešir služi da ga stavimo pod guzu jer agrija 506 turbo ima limeno sjedalo i bu se dole smrznul

Komentiraj...
Vidi sve komentare