To je to što me zanima!

Isprobajte ih: Svi hvale recept za palačinke slavne ljepotice

Interent je zbog karantene preplavljen jedostavnim i raznim receptima, a jedan od njih je i recept za palačinke koji je prije nekoliko godina podijelila manekenka Karlie Kloss, a koji je sada postao jako popularan
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: U izolaciji pokušavaju napraviti sendviče kao iz McDonald'sa

Ako želite napraviti nešto uzbudljiviji doručak za vrijeme karantene, uvijek možete pokušati s ovim jednostavnim receptom

Interent je zbog karantene preplavljen jednostavnim i raznim receptima. A, jedan od njih je i ovaj. Ove palačinke možete napraviti sa samo tri sastojka. Sve što će vam trebati je banana, jaje i malo zobi. Jaje možete zamijeniti s malo bademovog ili zobenog mlijeka kako bi recept bio veganski.

ZDRAVI OBROCI 10 najpopularnijih Instagram recepata u 'doba korona virusa'

Manekenka i poduzetnica Karlie Kloss prije nekoliko godina podijelila je ovaj recept na YouTubeu, a video je sada postao jako popularan na društvenim mrežama.

- Jedna stvar koju volim su palačinke i to ne samo uobičajene, ove su jako jednostavne za napraviti i bogate su hranjivim tvarima - kaže manekenka u videu.

Prvo trebate samljeti jednu bananu u posudi, onda dodajte jaje i promiješajte sve skupa. Zatim dodajte šaku zobi i promiješajte. Po želi možete dodati i neke dodatke kao cimet.

'70 I VIŠE POSTO KAKAA' Tamna vs. mliječna čokolada: Zašto je samo ova prva zdrava

Nakon toga zagrijte ulje na tavi. Možete koristiti bilo koje ulje, ali Karlie preferira kokosovo. Sa žlicom uzmite pripremljenu smjesu i stavite u tavu da se ispeče. Palačinke pecite dvije do tri minute sa svake strane, a zatim ih poslužite.

Možete ih začiniti javorovim sirupom, čokoladnim umakom, sladoledom, voćem ili s bilo čim što volite prenosi Mirror.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Najfiniji čokoladni mousse od 2 sastojka - crne čokolade i vode

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa glumicom Barbarom Rocco:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare