To je to što me zanima!

Istina je! Oni koji su glasniji u seksu, više uživaju u njemu

Nesputano stenjanje, uzdasi i glasni povici poželjan su začin u spavaćoj sobi, a parovi koji su glasniji zadovoljniji su svojim seksualnim životom, otkriva studija
Vidi originalni članak

Glasno izražavanje zadovoljstva u krevetu direktno je povezano s intenzivnijim orgazmom, pokazalo je istraživanje britanskog Sveučilišta Leeds. U njoj su istraživači analizirali zadovoljstvo seksom uspoređujući ga s količinom i glasnoćom zvukova koje proizvode u spavaćoj sobi.

Jedna od teorija koja objašnjava ovu tezu je da glasni uzdasi i stenjanje služe kao povratna informacija partneru da su odlični u tome što rade, piše Daily Mail.

Žene osobito pozitivno reagiraju na partnerovo glasno izražavanje užitka, no one su te koje su uvjerljivo glasnije u krevetu, izvijestili su znanstvenici.

Gotovo 94 posto žena priznaje da su u seksu definitivno glasnije od partnera, a tek trećina njih rekla je da u krevetu nisu osobito glasne. Koliko se njihovim partnerima sviđa nedvosmisleno izražavanje užitka potvrđuje podatak da oko 70 posto žena namjerno proizvodi zvukove kako bi time ubrzali orgazam muškarca.

- Žene time podižu samopouzdanje muškarca, a što se slobodnije osjećaju to su glasnije i više uživaju u seksu - komentirala je studiju poznata seks terapeutkinja Tracey Cox.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Derim 08.03.2013.

    kako smo se ja i supruga provalili-ostavili smo djecu kod staraca a mi u sobu eto nesto imamo za obaviti-sve je bilo ok dok nismo skontali da je baby-fon bio ukljucen i da su svi sve slusali u drugoj sobi-zatim je dosla kcerkica i kroz zubice rekla -aiii sve se culo!!!

  • Filozof_1 07.03.2013.

    Pa logično, bude tak dobro da i susjedi zapale cigaretu nakon parenja :D

  • little John 07.03.2013.

    Meni je nedavno rano ujutro dotrčal susjed u pregači i gumenim čizmama, veli, mislil sam da imaš kolinje, pa bum pomogel vleči prasca van.

Komentiraj...
Vidi sve komentare