To je to što me zanima!

Istovremeno do vrhunca: Par tehnika za zajednički užitak

U istovremenom postizanju orgazma važno je uskladiti disanje i pratiti partnerov izraz lica, a užitak će dodatno pojačati Kegelove vježbe, idealne i za nju i za njega
Vidi originalni članak

Postizanje vrhunca istovremeno s partnerom ultimativni je užitak, no nije ga lako postići jer muškarci brže stižu do orgazma nego žene. Najbolje je početi s predigrom. Oralni seks pojačat će osjetljivost klitorisa kod žena, a one protok krvi mogu dodatno pojačati Kegelovim vježbama. 

Vježbe olakšavaju postizanje orgazma, ali i povećavaju pritisak na partnerov penis pa povećavaju i njegov užitak u seksu. Rade  se tako da se stišću mišići zdjelice, odnosno kao da pokušavate zadržati mokraću. Treba ih ponoviti u tri serije na dan s 20 ponavljanja. Idealne su i za nju i za njega. 

Usporite ga

Kako bi istovremeno postigli vrhunac, muškarac treba usporiti, a najbolji način za to jest promjena brzine i ritma u dodirivanju i oralnom seksu. Uzbudite ga, ali ne previše kako bi mogao nastaviti dalje. 

Pratite njegov izraz lica

Na putu do zajedničkog orgazma vrlo je važno ostati fokusiran i osluškivati partnerove želje. Prilikom zadovoljavanja treba pratiti njegovo lice, ono će otkrite je li blizu vrhunca ili ne. Ako primijetite da se previše približava, jednostavno usporite, a ako treba uzmite i kratku pauzu. 

Ona gore, on dolje

Položaj u kojem je žena gore, a muškarac dolje omogućuju kontrolu nad užitkom. Ona ima pogled na njegovo lice i točno zna koliko je blizu vrhunca, a istovremeno sama sebi određuje tempo kojim želi nastaviti njišući se lagano. Osim toga, ovaj je položaj odličan za stimulaciju G točke, što znači da će zajednički užitak biti još eksplozivniji. 

Disanje u istom ritmu

Disanjem se kontrolira seksualna energija i napetost, pa da bi u isto vrijeme stigli do cilja trebate uskladiti udah i izdah. Brzo i plitko disanje ubrzava orgazam, pa se preporučuje disati dublje i sporije. Takav tempo dovodi više kisika do mozga i produbljuje osjećaj užitka. 


Idi na 24sata

Komentari 62

  • AntonTrdić 05.09.2013.

    ma tko to gleda uopce, ja uzivam i uziva i mala i to je to... i nikakvi savjeti nam nece pomoci, to je sve prirodno !

  • boros 05.09.2013.

    ...ljubav,ljubav i samo ljubav=uspjesan sex...

  • ZIVOT JE LUD 05.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare