Obavijesti

Lifestyle

Komentari 62

Istovremeno do vrhunca: Par tehnika za zajednički užitak

Istovremeno do vrhunca: Par tehnika za zajednički užitak
1

U istovremenom postizanju orgazma važno je uskladiti disanje i pratiti partnerov izraz lica, a užitak će dodatno pojačati Kegelove vježbe, idealne i za nju i za njega

VIDEO

Postizanje vrhunca istovremeno s partnerom ultimativni je užitak, no nije ga lako postići jer muškarci brže stižu do orgazma nego žene. Najbolje je početi s predigrom. Oralni seks pojačat će osjetljivost klitorisa kod žena, a one protok krvi mogu dodatno pojačati Kegelovim vježbama. 

Vježbe olakšavaju postizanje orgazma, ali i povećavaju pritisak na partnerov penis pa povećavaju i njegov užitak u seksu. Rade  se tako da se stišću mišići zdjelice, odnosno kao da pokušavate zadržati mokraću. Treba ih ponoviti u tri serije na dan s 20 ponavljanja. Idealne su i za nju i za njega. 

Usporite ga

Kako bi istovremeno postigli vrhunac, muškarac treba usporiti, a najbolji način za to jest promjena brzine i ritma u dodirivanju i oralnom seksu. Uzbudite ga, ali ne previše kako bi mogao nastaviti dalje. 

Pratite njegov izraz lica

Na putu do zajedničkog orgazma vrlo je važno ostati fokusiran i osluškivati partnerove želje. Prilikom zadovoljavanja treba pratiti njegovo lice, ono će otkrite je li blizu vrhunca ili ne. Ako primijetite da se previše približava, jednostavno usporite, a ako treba uzmite i kratku pauzu. 

Ona gore, on dolje

Položaj u kojem je žena gore, a muškarac dolje omogućuju kontrolu nad užitkom. Ona ima pogled na njegovo lice i točno zna koliko je blizu vrhunca, a istovremeno sama sebi određuje tempo kojim želi nastaviti njišući se lagano. Osim toga, ovaj je položaj odličan za stimulaciju G točke, što znači da će zajednički užitak biti još eksplozivniji. 

Disanje u istom ritmu

Disanjem se kontrolira seksualna energija i napetost, pa da bi u isto vrijeme stigli do cilja trebate uskladiti udah i izdah. Brzo i plitko disanje ubrzava orgazam, pa se preporučuje disati dublje i sporije. Takav tempo dovodi više kisika do mozga i produbljuje osjećaj užitka. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije