To je to što me zanima!

Iz modne kuće Mak stiže topla retro kolekcija s bojama ljeta

Topli vuneni materijali kombiniraju se uz lepršavu svilu, a klasični muški komadi u trenu su postali ženstveni uz malo boje. Kolekcija je posvećena Viktoru Dragi
Vidi originalni članak

Modna kuća Mak, iza koje se kriju Teo Perić i Neda Makjanić Kunić, najnoviju je kolekciju za jesen/zimu 2012./2013. posvetila Viktoru Dragi, organizatoru Cro A Portera koji im je pomogao da se probiju u hrvatskom svijetu mode.

Kolekcija pod nazivom "Victor Victorija" spoj je najboljih ženskih i muških komada odjeće, a cijela linija je kako to dizajneri sami kažu, biseksualna. 

- Ovo je priča o odijevanju. I muškom i ženskom istovremeno. Jer, moda je postala biseksualna. Bez tabua. Žena je odavno obukla hlače, a muškarac sve otvorenije koketira sa suknjama - ističe modni duo. 

Dominiraju topli vuneni materijali koji odlično pristaju uz lepršavu svilu i muslin, a klasični muški komadi uz dodatak boje postaju ženstveni. Modna kuća ostala je vjerna retro stilu s dozom ženstvenosti, a u hladne zimske dane unijela je boje ljeta. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • memyself 16.10.2012.

    ja samo čekam doba kad će žena opet uć u suknju, a muški u hlaće, i da će to bit trend

  • Fritza 15.10.2012.

    Znači, nije stvar u modi, nego valjda u "šokiranju" publike - muški nose žensku odjeću, a žene mušku...?!

  • nima Splita do Splita 15.10.2012.

    Kad pogledaš koju reviju, feminizirani muškarci u uskim skinny rebama, majičicama, a androgene žene u muškim tri broja prevelikim sakoima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare