To je to što me zanima!

Iz rovova Prvog svjetskog rata 
baloneri su zavladali ulicama

Jedan od najvećih proizvođača balonera bio je Thomas Burberry. Danas su ga u svoj službeni dress code ubacili i poslovni ljudi, ali je popularan i u svakodnevnim ležernim prigodama
Vidi originalni članak

Baloner je premijeru imao u Prvom svjetskom ratu, kad su ga na bojištima nosili časnici kao lagani vodootporan kaput za blatne rovove. Jedan od najvećih proizvođača bio je Thomas Burberry.

Danas su ga u svoj službeni dress code ubacili i poslovni ljudi, ali je popularan i u svakodnevnim ležernim prigodama jer daje dozu elegancije. Osim toga, na zagrebačkim ulicama moderni ga dečki kombiniraju uz traperice i tenisice, ali i preko majice s kapuljačom.

FRAN OLUJIĆ, odvjetnik

Nosim baloner Burberry, odijelo Eddy Monetti, kravatu Boggi i cipele Tod’s. Često nosim balonere u proljeće i na jesen, imam ih tri u ormaru: bež, plavi i crni, ali najčešće nosim ovaj bež. Sredio sam se jer sam bio na sudu.

JAKŠA BAŽDAR, turistički vodič 

Nosim baloner i hlače Zara, vestu Massimo Dutti, košulju H&M i tenisice Vans. Imam puno kaputa, a ovaj bež baloner je jedini koji imam.

IVAN BILIĆ, 
direktor 

Nosim baloner Joop, košulju Canali, vestu i hlače Hackett, torbu Paul Smith i cipele Church’s. Nosim balonere cijelu godinu, ali najviše u proljeće, no imam ih raznih debljina.

DINO VUKŠIĆ, odvjetnik 

Nosim baloner Burberry, sako, košulju i hlače Di Caprio, torbu Samsonite i cipele Giorgio Armani. Ovo je moje ‘casual friday’ izdanje, jer sam obično u odijelu s kravatom.

BRUNO DŽAIĆ, 
pravnik 

Nosim baloner Selected, sako Di Caprio, košulju Tommy Hilfiger, hlače Review, torbu Carpisa i cipele Aldo. Baloneri su mi praktični jer ih mogu ogrnuti i na sako.

 

Pročitajte još i ovo: Kim Kardashian želi vratiti trendove 80ih?

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Secret Love 07.04.2018.

    Sve ok. .samo, krpene tenisice zamijeniti sportskim cipelama, dalo bi više efekta.

  • serendipity26 06.04.2018.

    Gospodine Biliću u kojoj firmi ste vi direktor.. evo javljam se da volontiram 🖒😉

  • 05.04.2018.

    Bas jako ok izgledaju osim tog Bilica, ne moze remen pokriti skrmbu nego ju naglasava. 2broja veci i otkopcano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare