To je to što me zanima!

Iz svog kauča pogledajte kako cvjetaju trešnje svuda u svijetu

Iako mnogi neće putovati ove godine, još uvijek možete doživjeti prekrasan prizor i cvjetanje trešnje širom svijeta, točno iz vašeg kauča, a sve zahvaljujući Google Earth kartama
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IZ KAUČA NA LEDENJAK: VIRTUALNE ŠETNJE NACIONALNIM PARKOVIMA

Proširite svoje vidike i krenite virtualno u razgledavanje 10 najljepših mjesta diljem svijeta na temelju pisanih recenzija mještana i posjetitelja, piše Prevention.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako mnogi neće putovati ove godine, još uvijek možete doživjeti prekrasan prizor i cvjetanje trešnje širom svijeta, točno iz vašeg kauča, a sve zahvaljujući Google Earth kartama.

Putovanje započinje u Tokiju, u Japanu na šetalištu gdje cvatu prelijepa stabla trešnji na rijeci Meguro, gdje ima 800 stabala. Slijedi Miharu Takizakura u mjestu Miharu u Japanu gdje će cvjetati 1000 godina staro stablo trešnje.

Izvan Azije, virtualna turneja vodi vas i na Trg Jeana XXIII u Parizu u Francuskoj, Praça do Japão u Curitibi u Brazilu, Kungsträdgården u Stockholmu u Švedskoj i Garganta de Las Nogaledas u Cáceresu u Španjolskoj. 

Naravno, svaka će 'cvjetna lokacija' procvjetati u svoje vrijeme, a srećom, satelitske snimke programa Google Earth garantiraju vam da nećete propustiti nijedno cvjetno čudo. Nakon obilaska možda ćete osjetiti nadahnuće da posadite svoje stablo trešnje u dvorištu.

U virtulanu šetnju krošnjama trešanja možete krenuti OVDJE.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: IZ UDOBNOSTI DOMA 'PROŠETAJTE' OVIM TURISTIČKIM ATRAKCIJAMA

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare