To je to što me zanima!

Izađite iz crnine jer boja ističe pravu ženstvenost

Prirodni materijali i tanki remen istaknut će prednosti žena koje su konfekcijskim brojem bliže ikoni seksepila nego mršavicama s modnih pista
Vidi originalni članak

Žena je najviše seksi kad je odjevena u nešto u čemu se udobno osjeća - činjenica je s kojom se slažu svi slavni dizajneri. Seksepil se ne mjeri konfekcijskim brojem nego snažnim ženstvenim stavom koji nema ograničenje težine. Odjeća je odraz životnog stila i zato bi sve “raskošne” žene trebale izaći iz crnine te slobodno obline odjenuti u boje. Svakoj ženi ne stoji svaki komad odjeće, a i mršavice skrivaju mane, pa je uz nekoliko dizajnerskih trikova, koji će istaknuti prednosti, moguće zablistati ako i prelazite veličinu 44 (uostalom, taj konfekcijski broj dijelite s vječnom božicom seksepila Marilyn Monroe).
Idealni su prirodni materijali koji lagano padaju, jakne koje klize na bokove, ali nipošto preširoke. Savršene su i hlače koje se od bokova prema stopalima lagano šire, tanke okomite linije na odjeći koje vizualno sužavaju i neizostavni tanki remen koji ležerno pada na kukove.

Senzualna žena koja ne pati zbog kila
Sara Ramirez iz serije “Uvod u anatomiju” primjer je zanosno senzualne žene koja ne pati zbog viška kilograma i nema namjeru izgladnjivati se. Punijim djevojkama odlično stoje duge večernje haljine kao i suknje koje prirodno padaju, a idealnoga kroja su one koje se šire od struka nadolje. Odličan izbor su i lepršave ljetne haljinice s dubokim dekolteom. Ako ste jači u gornjem dijelu tijela, odjećom skrenite pozornost na donji dio i obrnuto.

Izbjegavajte mrkva i hlače niskog struka
Nemojte nositi preširoku odjeću jer ćete u njoj djelovati još šire. Izbjegavajte i hlače mrkva kroja te one izrazito niskog struka. Odjeća s vodoravnim crtama proširuje i najmršavije, a izbjegavajte i sjajne te rastezljive materijale.

Trgovine s modelima 44 plus

Mnoštvo hrvatskih trgovina  nudi modele 44 plus, pa zavirite u neke od njih - poput Marine Rinaldi (inače Max Marina modna linija), njemačke modne kuće Gerry Weber, britanskog Marks&Spencera te hrvatske modne marke Image Haddad.

‘Momci s madisona’ vole obline
Damske haljine u stilu ‘60-ih koje kao da su ispale iz serije “Momci s Madisona” idealno pristaju ženama s oblinama, a smiješno bi izgledale na mršavicama. Kimono košulje od klizećih materijala s šišmiš-rukavima u isto su vrijeme seksi i udobne te čine savršen izbor.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare