To je to što me zanima!

'Kažu mi da uopće ne starim, a ovo je moja tajna mladolikosti'

Janey Kirk je uživala u karijeri pjevačice, a bila je i model za časopise i kataloge od tinejdžerskih godina. Kaže da joj njezina dnevna rutina kože pomaže u očuvanju izgleda, a ne uključuje hidratantnu kremu
Vidi originalni članak

Ne starim već 20 godina, moji me prijatelji zovu Petar Pan jer tako dobro izgledam, kaže Janey Kirk (59) koja tvrdi da nije ostarjela ništa u dva desetljeća. Kaže da je ključ njezine mladolikosti izbjegavanje kemikalija na licu i pridržavanje uravnotežene prehrane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Janey iz Kirkcaldyja smatra da je ključ njezine mladolikosti briga o koži koja podrazumijeva poštivanje jednostavnih pravila ljepote, što uključuje izbjegavanje korištenja kemikalija na licu i pridržavanje uravnotežene prehrane. Uživala je u dugoj karijeri pjevačice, a također je bila model za časopise i kataloge od svojih tinejdžerskih godina.

MAKE-UP TREND Jedan proizvod osvježit će cijelo lice: Nanesite ga na usnice, obraze i kapke za ružičasti ton

Kako je starila, rekla je da se posebno trudila održati dobar izgled. Sada je otkrila tajne mladenačkog sjaja i ustvrdila da svi moraju slijediti jednostavna pravila kako bi izgledali mlado i blistavo.

- Svi me zovu Petrom Panom pjevačke industrije jer sam uspjela ostati tako mlada. Sve se svodi na moju dnevnu rutinu kože, jedenje prave hrane i osiguravanje da dobijem dovoljno sunčeve svjetlosti bez kreme za sunčanje, to čini ogromnu razliku - kaže Janey.

PET SUPER IDEJA Smokey look u proljetnom tonu: Stilovi koji naglašavaju šarenicu

Janey je počela pjevati kada je imala samo šest godina, a sada nastupa u kazalištima sa svojom kćeri Carlom Burt (29). Ima dvoje djece, ali kaže da majčinstvo nije utjecalo na njezin izgled, te da i dalje nosi iste veličine haljine kao u svojim 20-ima, donosi Daily Star.

Kaže da joj njezina dnevna rutina kože pomaže u očuvanju izgleda, a ne uključuje hidratantnu kremu. Umjesto toga, Janey svako jutro i svaku večer koristi vruću krpu za ribanje lica. Također svakodnevno uzima prehrambeni kvasac u prahu zajedno s vitaminom B12 kako bi održala organizam zdravim.

Njezina se rutina proteže i na njezinu prehranu koja se uglavnom sastoji od povrća, bobičastog voća i - vrlo rijetko - organskog mesa.

Janey je rekla da izgleda identično kao što je izgledala prije 20 godina, a sve pripisuje svom discipliniranom, zdravom načinu života.

- Uopće ne koristim kemikalije na licu, nemam hidratantnu kremu ili nešto slično. Vruća, čista krpa za brisanje kože svako jutro i svaku večer savršeno obavlja posao. Uzimam hranjivi kvasac u prahu i vitamine, a moja prehrana je povrće, bobičasto voće i ponekad organsko meso. Čak postim s prekidima tijekom različitih razdoblja u godini, kako bih bila sigurna da pravilno kontroliram svoju težinu. Šminkam se samo kad imam nastup i ne nosim ništa lažno poput noktiju, trepavica ili naslikanih obrva; što čistije to bolje. Upravo te jednostavne stvari čine da izgledam tako mlado, i što je još važnije, osjećam se dobro - priznaje Janey.

OVO SE POSEBNO ODNOSI NA ŽENE Mršavljenje nije uvijek dobra ideja! Ljepota više ovisi o obliku lica nego o broju kilograma

Idi na 24sata

Komentari 16

  • J&R 29.04.2023.

    Šminka ne spada u kemikalije?

  • langweilig 29.04.2023.

    I bacicka, nives knoll i ostale ne stare, koriste fotosop i botoksa, filere i namjestaju se satima za slike 😄

  • ceralaz 29.04.2023.

    Problem je jedino da su ljudi još uvijek fini i nije im teško reči da se čovjek lijepo osječa...Netko vidi netko se ne zamara, i ja sam več pola stoljeća isti, po izgledu ne ali vragolasti da.

Komentiraj...
Vidi sve komentare