To je to što me zanima!

Izgleda ljuto, a ustvari je nježna duša koja obožava jesti jagode

Selkirk Rex japanska mačka Chirico, ima tri godine i jedna je jako nježna maca. No kada vidite njene izraze lica rekli biste da je jako ljuta, ali zapravo nije. Ova maca najviše od svega voli jesti jagode
Vidi originalni članak

Većinom kada zamišljamo mačke zamišljamo ih kao mala blaga krznena stvorenja koja nas gledaju anđeoskim očima punim nevinosti. Međutim, japanska mačka Chirico, takav umiljati pogled baš i nema. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prvi pogled podsjeća na plišanog medvjeda kojemu nikada ne biste mogli odoljeti. To je zato što je ona Selkirk Rex, jedinstvena pasmina poznata po valovitom krznu i fotogeničnom izgledu.

Ali čim pogledate njezin izraz lica, primijetit ćete 'bijes' u njezinim očima. Drugim riječima, Chirico izgleda kao jako ljuta mačka.

Zvijezda u usponu na Instagramu, Chirico sada ima 1.495 sljedbenika koje zabavlja nestašnim fotografijama iz svakodnevnog života. Od proslave svog rođendana i do kupanja, ovaj mačak je sve samo ne impresioniran. 

Chirico ili ljuta mačka živi u Tokiju i ima tri godine. Najviše od svega voli jagode, a unatoč njenom ljutom izrazu licu ova mačka je, kako kažu njeni vlasnici, sve samo ne ljuta. 

- Ona je nježna mačka s mnogo različitih izraza lica - rekla je njena vlasnica za Bored Pandu.

Prvi put se pojavila u Montani 1987. godine, pasmina mačaka Selkirk Rex relativno je nova pasmina, ali već je stekla kultni status s ljudima koji je obožavaju zbog lijepog valovitog krzna. Neobično krzno rezultat je prirodne mutacije.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lunolina 16.08.2020.

    Prekjut, al moja je ipak slada!😻

  • erektilni špricač 15.08.2020.

    Jesu oni normalni, stavljaju šešir mački na glavu i oblače je ..gdje su društva za zaštitu životinja..

  • rijetko kulturan 15.08.2020.

    To je mačka, sa smiješnim cilindrom na glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare