To je to što me zanima!

Iznad ponora na Biokovu grade atraktivan stakleni vidikovac

Pogled sa staklenog vidikovca protezati će se na Makarsku rivijeru, Jadran, otoke i pučinu. Vidikovac grade na visokoj litici na predjelu Ravna Vlaška i bit će velika atrakcija
Vidi originalni članak

Vidikovac u obliku potkove 'Skywalk Ravna Vlaška' trebao bi biti završen do proljeća 2020. godine, znači za nekoliko mjeseci, a nalazi se na Biokovu. Staklena šetnica nad ponorom biti će velika atrakcija i privući još više posjetitelja u taj Park prirode.

Gradnja staklenog vidikovca dio je projekta naziva 'Novi Adrion - Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo'.

- Projekt se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020 na temelju potpisanog ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava potpisanog 04. travnja 2018. godine. Partneri na projektu su Javna ustanova Makarska razvojna agencija 'MARA' i Hrvatska gorska služba spašavanja – HGSS, koji sudjeluju u provedbi - objasnili su u Parku prirode Biokovo.

- Glavni ciljevi poziva koji će se ostvariti provedbom ovog projekta su povećanje obrazovnog kapaciteta posjetitelja PP Biokovo kroz razvoj novih edukativnih programa i sadržaja, povećanje atraktivnosti prirodne baštine PP Biokovo i povećanje broja posjetitelja PP Biokovo zbog ulaganja u posjetiteljske i promotivne sadržaje - dodali su.

FORBES ODABRAO Sljedeće godine želite na put? Ovo je 20 najboljih destinacija

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 30.12.2019.

    bravo tro ce biti lijepo dobar je pogled gore turisti dolaze ,,

  • Liverpool_YNWA 30.12.2019.

    lijepo.samo nemojte štedit na šerafima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare