To je to što me zanima!

Izostavljene majke: 40% ih želi veću ulogu u kćerinoj svadbi

One smatraju kako bi trebale biti uključene u biranje vjenčanice i odlučivati o popisu gostiju. Više od polovice majki zajedničko planiranje još je više zbližilo s kćeri
Vidi originalni članak

Četvrtina majki priznaje da nisu bile iznimno prisne sa svojom kćeri prije vjenčanja, ali više od polovicu njih ta je priprema zbližila, utvrdila je studija britanskog lanca trgovina Marisota. Međutim, skoro 40 posto majki smatra kako ih kćeri nisu dovoljno uključile u planiranje svadbe i zbog toga su se osjećale zapostavljeno. Htjele su veću ulogu, piše Daily Mail .

One smatraju kako bi trebale biti uključene u biranje vjenčanice i odlučivati o popisu gostiju. Prema njima najvažnija uloga im je pružanje potpore i savjeta, ali bez uplitanja u odluke budućih supružnika.

U videu potražite savjete organizatora vjenčanja:

Za razliku od njihovih kćeri, gotovo je 64 posto majki tražilo savjet kod odabira haljine. Većini je to bio težak zadatak zato što nisu mogle pronaći odgovarajuću veličinu ili kroj. Prema njima, haljine za majke previše su staromodne, potvrdilo je istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • snjezana9 30.06.2014.

    Mislim da je to kao i u svakidašnjem životu. Moje je pravilo da se savjeti daju samo u dva slučaja !. Kad netko zatraži savjet os mene 2. Kad je netko u smrtnoj opasnosti. U svim drugim slućajevima savjeti mogu samo nekog nepotrebno uzrujati.

  • boba555 29.06.2014.

    Ja se kao mama ne bi gurala i planirala ništa ...samo bi bila tu ,ako zatraže moju pomoć ...smatram da je to dan koji planiraju mladenci .

  • Brain Damage 29.06.2014.

    pri tome, stari šišmiši, zaboravljaju da to nije samo kćerina svadba

Komentiraj...
Vidi sve komentare